Az igazi “Holtak hajnala” élmény

Gondolkoztál már azon, hogy milyen is lenne tényleg megélni a zombi apokalipszist? Az Egyesült Királyságban a saját bőrödön tapasztalhatod az élményt!

A Zombie Boot Camp nevű közösség most egy plázába is elviszi a zombikat. Akik részt vesznek az eseményen, azoknak igazi zombikkal kell megküzdeni a kaland során.
Először egy tréningen kell részt venni, amelyben a fanatikusok megtanulhatják, hogyan is vegyék fel a harcot a vérszomjas élőhalottak ellen.

Rengeteg ember akar részt venni a valódi zombi élményben. A jegyeket napok alatt elkapkodják, amelyek 20 ezer forintnak megfelelő összegbe kerülnek. Az igazi Holtak hajnala élményhez most egy bevásárlóközpontot is kibéreltek a szervezők.

Mi is történik ezen félelmetes esemény közben? Először megtanítják neked, hogyan is küzdj meg a zombikkal és bemutatják a fegyvereket. Csak limitált lőszer áll a rendelkezésre (amelyek természetesen csak puha lövedékeket tartalmaznak), tehát az éles ész és a gyorsaság is nagyon fontos lesz a 2-2,5 órás élmény során.
Ha a zombik elkapnak, akkor a földön tartanak és belemormognak a füledbe. Természetesen az igazi verekedés és az erőszak tilos a játék során.

forrás: OddityCentral

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.