Az igazi Démonok között: Warrenék horrormúzeuma

A Démonok között második része már nagyban fut a mozikban, ezért is osztunk meg veletek olyan sok érdekes információt Warrenékkel kapcsolatban. Most bemutatjuk nektek a házaspár valódi okkult múzeumát. Az első filmben ebbe is nyerhetünk bepillantást, amikor az Annabelle baba életre kel, de ezen kívül még rengeteg érdekes tárgyat tartalmaz.

Warranék 1952-ben döntöttek úgy, hogy megnyitják a múzeumot, miután rengeteg megszállt tárgyat gyűjtöttek össze. Az igazi múzeum Warrenék háza alatt található Monroe-ban, Connecticut államban és rengeteg félelmetes tárgy van itt összegyűjtve a sok esetből, amit megoldottak. Néhány tárgyat ajándékba kapott a házaspár, mivel igazán nagy hírük volt a paranormális közösségben.

annabelle
Állítólag ez a legrégebbi okkultmúzeum a világon, és rengeteg ténylegesen veszélyes tárgy található itt. Például az igazi Annabelle-baba, amely két horrorfilmben is feltűnt. Persze a valódi baba egyáltalán nem hasonlít filmbeli társára, de állítólag épp olyan veszélyes. Éppen emiatt rendesen el is van zárva, felette egy feszület terpeszkedik. Warrenék szerint a baba áll egy látogató halála mögött, aki provokálta a babát, és ahogy kilépett a múzeumból elütötte egy motoros.

annabelle-with-ed-and-lorraine
Emellett még rengeteg mást is megnézhetünk itt. Például itt van az Árnybaba, aki állítólag álmában látogatja meg az embereket és képes megállítani azok szívét. A baba sokkal félelmetesebb külsővel rendelkezik, mint Annabelle, és mindenkit megkísért, aki megérinti.
A múzeum bejáratánál rengeteg koponyával és gyertyával találkozhatsz, emellett egy tükörrel is, amivel régebben lelkeket idéztek meg.

entranceofmuseum-skeleton-1200x798 LorraineEdWarren-1050x643
Ed festményét is megnézhetjük, amely egy démoni megszállást ábrázol, emellett egy sátánista bálvány helyezkedik el, amelyet a connecticuti erdőkben találtak.
Emellett a 401-es szellemjárat maradványai is megtalálhatóak. A repülőgép 1972-ben zuhant le Floridában és majdnem százan haltak meg. Páran úgy gondolják, hogy egy fantom okozta a balesetet.
A múzeumban vannak még egyiptomi átkok és múmiák is, elátkozott tárgyak Afrikából és egy vámpír koporsót is meg lehet nézni.
Warrenék háza csak speciális alkalmakkor nyitott a látogatók előtt. De mindenki csak saját felelősségére léphet be, mivel annyi ördögi energia található itt.

satanicidol lorrainewarren-in-front-of-piano-1200x675 satanicidol2 shadowdoll

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: