Az enfieldi horror

Az enfieldi horror az Egyesült Államok egyik legfélelmetesebb szörnytörténete. A mai napig nem tisztázott a történések háttere.

1973. április 25-én egy kisfiú, Greg Garrett a kertben játszott enfieldi otthonukban, amely Illinois államban található. A kisfiút megtámadták. Azonban az, ami az életére tört nem ember volt és valószínűleg nem is állat. A mai napig senki sem tudja, hogy mi volt pontosan a támadó, azonban a fiú cipőjét darabokra tépte, aki a emiatt hangos sikításban tört ki.

Percekkel később egy helyi lakos, Henry McDaniel nyitotta ki az ajtaját, amikor halk kaparászást hallott. Ő volt az egyetlen, aki jól szemügyre vehette a teremtményt a kisfiún kívül.
Greg és Henry leírása szinte tökéletesen megegyezett. A teremtmény alacsony volt, körülbelül másfél méter magas és három lábbal rendelkezett. Emellett rövid, tömzsi karjai voltak, amely karmokban végződött. A karok mintha teste közepéről nyúltak volna ki. Teste szőrös volt és fényes vöröses szemekkel rendelkezett, amelyek hatalmasak voltak.

Henry azonnal a lényre csapta az ajtót, majd a puskájáért rohant. Négy lövést adott le, és bizonyos volt abban, hogy eltalálta a teremtményt, mivel az fújtatott rá, mint egy vadmacska, majd elmenekült. A férfi azonnal hívta a rendőrséget. Az esemény utáni napon többen is látni vélték a lényt, még egyszer Henry is észlelte otthona ablakából.
Később azonban teljesen felszívódott. Azóta senki sem találkozott vele. Reménykedjünk benne, hogy nem is tér vissza többé.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: