Az Egyesült Államok legfélelmetesebb helyszínei

1. A Mütter Múzeum
A Mütter Múzeumban két emeleten keresztül megőrzött emberi szerveket és maradványokat találhatunk. Emellett régi orvosi eszközöket is meg lehet tekinteni.

2. Pszichiátriai Intézet, Nyugat-Virginia
A Weston Kórház elhagyatott részlegén találhatjuk ezt a helyet, ahol mentálisan beteg emberek laktak 1864 és 1994 között. A kórház azonban túlzsúfolt volt, ezért romlottak a körülmények. A pácienseket ketrecekbe zárva tartották. Állítólag a helyet a mai napig kísértetek látogatják. Manapság 100 dollárért el lehet odabent tölteni egy éjszakát.

3. Bachelor’s Grove Temető. Chicago, Illinois
Az elhagyatott temető csak 82 sírt tartalmaz. A helyszínen az első hivatalos temetés 1840-ben történt meg. 1950 és 1970 között rengeteg természetfeletti jelenséget tapasztaltak a helyszínen. Sokan láttak kétfejű szellemeket, fekete kutyát és fehérbe öltözött nőt is.  Emellett egy híres fénykép is kötődik a helyszínhez, amelyet Judy Huff Felz készített 1991-ben.

4. Egy idegen nő sírja, Alexandria, Virginia
Az idegen nő legendája a legfélelmetesebb és legérthetetlenebb kísértettörtént az államokban. 1816-ban egy 23 éves nő meghalt, férje névtelenül temette el. A fiatal pár csak hónapokkal előbb érkezett Alexandriába. Korábban szálltak le a hajóról, hiszen a feleség igen beteg volt. A fiatal nő a partra lépés pillanatától egy vastag fátylat viselt. Azonnal az orvoshoz siettek, aki megesküdött, hogy sohasem fedi fel a nő kilétét. Két nő is a pár szállásán lakott, akik szintén megesküdtek, hogy betartják a szabályt. A férj később úgy temette el a nőt, hogy senki se látta az arcát. A mai napig nem tudják, hogy ki is volt. Később sokan látták a környékén bolyongani.

5. Saint Lous Temető, New Orleans, Louisiana
A temető érdekessége, hogy a sírok a föld felett épületek a 18-19. században. Rengeteg ismert embert temettek a helyszínre. Itt található Marie Laveau sírja is, akiről rengeteg érdekes történet kering.

6. St. Augustine Light, St. Augustine, Florida
1874-ben építették ezt az aktív világítótornyot. 1880-ban azonban elpusztította a tenger. Később bizonyos részeit helyreállították. Manapság számos látogató számol be hangokról és árnyékokról. Két lányról is meséltek, akik a világítótorony előtt álltak.

7. A Lizzie Borden ház, Fall River, Massachusetts
1892-ben Lizzie Borden édesapját és mostohaanyját meggyilkolták egy baltával. A mai napig megoldatlan az ügy, azonban sokan Lizzie-t tartják felelősnek, mivel furcsán viselkedett a kikérdezéskor, ráadásul elégetett egy ruhát is pár nappal a gyilkosságok után. Manapság is meg lehet látogatni a házat.


8, Lemp ház, St. Louis, Missouri
A házban a Lemp család élt, akik híres sörfőzdét üzemeltettek, ezért igen gazdagok voltak. Azonban tragédia sújtotta a családot, amikor a család legidősebb fia, Frederick meghalt 1901-ben. Az édesapa megölte magát három évvel később. Később a sörfőzdét is bezárták. Az édesapa testvére is öngyilkos lett 1920-ban. Később a kisebbik fiú is önkezével vetett véget életének. Manapság úgy gondolják, hogy a házat a család kísértetei lakják.

forrás: BuzzFeed

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: