Az “Az” új előzetesén sikítottak az emberek

Stephen King új “Az” filmjének előzetesét elsőként az SXSW filmfesztivál nézői láthatták a moziban. Az előzetes elején Bill Denbrought láthatjuk, aki öccsének készít egy papírhajót, amelyet a kis Georgie az esőben üldöz végig az utcán. Amikor a kisfiú elesik, a hajó lefolyik az ereszcsatornán. Georgie utánanéz a hajónak, ahol először pillantja meg Pennywise-t az ereszcsatornában. Később láthatjuk a klub tagjait, akik mind találkoznak a gyilkos bohóccal. Később Georgie anyját láthatjuk, akinek haja eltakarja az arcát, és igazából Pennywise van a házban.  A trailerben nagyon sok homályos részlet villan fel (ami sok előzetesre nem jellemző).
A filmet már látta Stephen King és nagyon tetszett neki, azt üzente mindenkinek, hogy már egyáltalán nem aggódik a mozival kapcsolatban.  A filmet szeptember nyolcadikán mutatják be a moziban. Az Az-ban a Stanger Things-es Finn Wolfhard is szerepel és mindannyian izgatottan várhatjuk.

forrás: Nme.com

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: