Az áldozat szelleme

Teresita Basa az Edgewater kórházban dolgozott egészen 1976-ig, amikor egy férfi, Allen Showery elment a lakására, és megkéselte, majd felgyújtotta a nő maradványait. A férfi abban reménykedett, hogy a rendőrség nem sejt semmit. Azonban Teresita mindent elmondott a rendőrségnek. Ebben még halála sem akadályozhatta meg

1977 elején Remy Chua együtt dolgozott Teresitával, azonban nem ismerte igazán a nőt. Teresita halála után Remy különös szokásokat vett fel, amelyeket azelőtt nem csinált. Elszigetelődött, néha szinte transzba került. Olyan dalokat énekelt, amelyeket nem ismert, később tagadta, hogy ezt tette volna. A furcsaságok akkor tetőztek, amikor Remsy Teresita hangján szólította meg családtagjait.

Remsy férje orvos volt, és Teresita szinte könyörgött neki, hogy hívja ki a rendőrséget. Meglepő módon rengeteg információja volt az alig ismert hölgyről. Természetesen a rendőrség kissé szkeptikus maradt az ügy kapcsán, azonban Teresita családja megerősítette Remy mondandóját.
A nő szelleme csak meg akarta osztani a rendőrséggel gyilkosa nevét. Ehhez volt munkatársát, Remsyt használta fel. Később Allen Showery mindent bevallott a rendőrségnek.
Remy Chucha sohasem volt képes elfelejteni az élményt, emellett sohasem volt képes logikus magyarázatot adni az eseményekre.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.