Az ábécés gyilkos

Ma egy újabb filmbeli sorozatgyilkost hoztunk el, akinek szintén megoldatlan a bűnügye. Az gyilkosságokról 2008-ban készült mozifilm

Az 1970-es években brutális gyilkosságok történtek Rochester közelében New York államban. Az áldozatok mindannyian fiatal lányok voltak. Azonban nem csak ez volt a közös bennük. Carmen Colon, Wanda Walkowicz és Michelle Maenza mind alliteráló neveket kapott szüleitől, amely később a vesztüket hozta el. Erről kapta a nevét az ábécés gyilkos.

Rengeteg embert kikérdeztek az ügy kapcsán. Volt egy potenciális gyanúsított, aki az utolsó gyilkosság után megölte magát, azonban 2007-ben DNS teszt tisztázta, hogy nem ő volt a tettes.
Emellett az egyik áldozat nagybátyját is gyanúsították, azonban őt is tisztázta a DNS vizsgálat, amikor elérhető lett. Emellett Kenneth Bianchi is szóba jött, aki azelőtt is követett el gyilkosságokat. Őt sohasem tisztázták a vádak alól, azonban nem is lett rábizonyítva.

2011-ben egy 77 éves férfit, Joseph Nasót tartóztatták le kaliforniai gyilkosságok vádjával. Őt ugyan nem gyanúsították meg a rochesteri ügy kapcsán, azonban áldozatainak neve: Roxene Roggash, Pamela Parsons, Tracy Tofoya és elképesztő módon, egy másik Carmen Colon. Naso tárgyalását egyelőre elhalasztották.

forrás: ListVerse.Com

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.