Alien-típusok

Rengeteg ember számolt már be földönkívüli lényekről. A tapasztalatok alapján több típusú látogatóról is meséltek már. Ma ezeket a típusokat foglaljuk össze!

Szürkék
A szürkéket bőrük színe alapján nevezték el, amely általában szürke, esetleg kékesszürke. A szürkéket erősen összekapcsolják az elrablásokkal, hiszen az áldozatok sokszor ilyen jellegű idegeneket írnak le. Kanadában az esetek 90 százalékában szürkék törnek rá az emberekre, a braziloknál 67, az ausztráloknál 50, az Egyesült Államokban 48 százalékban mesélnek ilyen idegenekről. A fajtát először 1863-ban említették egy újságcikkben, amelyet H.G. Wells írt. A legtöbb áldozat azt mondja a szürkékről, hogy hosszú testük van, kicsi mellkassal és sovány alkattal. A szürkéknek nincsen szőr a testükön, fejük feltűnően nagy testükhöz képest. Szájuk, fülük és orruk nagyon kicsi, sok esetben nincs is, emellett hatalmas szemmel rendelkeznek, amelyen nem látható pupilla.

Északi
Az északi típusú lények igazán hasonlítanak az északi népekre. Magasak és szőke hajjal rendelkeznek. Északi típusú elrablásokról csupán Európában és Latin-Amerikában számoltak be. Érdekes módon az Egyesült Királyságban 80 százalékban északi alienek rabolják el az embereket. Sokan azt mondják, hogy az északi idegenek a mi Naprendszerükből származnak. Ez a típus igen hasonlít az emberekhez, igen világos bőrrel, színtelen ajkakkal, szőke, esetleg fehér hajjal rendelkeznek. Szemük színe árulja el őket, sokszor nagyon világos kék, néha azonban lila, sárga, piros, esetleg rózsaszín. Állítólag igen vonzó a külsejük. Néhány kutató inkább angyaloknak tartja őket, mint földönkívülinek.

Hüllők
Érdekes, de a hüllőszerű lények a legnépszerűbbek az Egyesült Államokban. Ezek a lények úgy festenek mintha hüllők és emberek keresztezéséből alakultak volna ki. Némely esetben rendelkeznek farokkal, máskor nem. Sokan arról számolnak be, hogy igen magasak. A hüllőszerű idegenek negatív, agresszív tulajdonságokkal vannak felruházva, állítólag irányítani szeretnék az emberiséget. Konfliktusokat és káoszt okoznak világunkban.

Kicsi zöld emberek
A legismertebb típusú idegenek a zöld lények, amelyek mesékben tűnnek fel. Sokan úgy gondolják, hogy a zöld emberkék a szürkék egyik alfajai. Állítólag a Marsról származnak, ezért “marslakónak” nevezik őket.
A kicsi zöld emberkék inkább viccként vannak a köztudatban, azonban van pár elrablásos történet, amelyben ők szerepelnek. 1955-ben Kentucky államban ilyen lényeket láttak, ekkor terjedt el a kifejezés.

forrás: ParanormalHaze

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.