Abbey Church meztelen katonája

Kicsit elszakadva a sorozatgyilkosok rémtetteinél, ám maradva a hátborzongatónál, ma egy kísértetjárta helyet fogunk bemutatni. A hagyomány úgy tartja, hogy azokból lesznek legnagyobb valószínűséggel visszajáró lelkek, akik valamilyen szörnyű esemény következtében vesztették el életüket. Legyen az gyilkosság, öldöklés vagy bármilyen hirtelen vég. Ennek ismeretében talán nem a legmeglepőbb, ha egykori harcmezőkön a legendák szerint igen gyakran kísértenek a lemészárolt katonák, vagy más különös lények szellemei.

Abbey Church városa Nagy-Britanniában helyezkedik el, a régióból rengeteg természetfelettit idéző történet jutott el hozzánk, de az egyik legkülönösebb, a meztelen legionárius, ami (vagy aki) a kisváros sikátoraiban és kacskaringós utcáiban kísért. Nagyon valószerű látomás, hiszen feljegyeztek egy esetet, amikor egy járőr egy valóságos szatírnak hitte, és üldözőbe vette a futó alakot, hogy jó modorra tanítsa és megbüntethesse a közerkölcs megsértéséért, ám ahelyett, hogy a római légió néhai katonája megállt volna, inkább nyomtalanul eltűnt a rendőr szeme láttára és legnagyobb döbbenetére.

Forrás:
ListVerse

írta: Sereg Gitta

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.