A világ legnagyobb összeesküvés-elméletei I. rész

Mindannyian találkoztunk már összeesküvés-elméletekkel, most itt lenne pár a legnagyobbakból, amelyeket a The Telegraph gyűjtött össze. Kinek melyik tetszik?

1. Az AIDS vírust laboratóriumban alkották meg
Ez a teória Dr. William Campbell Douglasstől származik, szerinte a vírust 1974-ben hozta létre a World Health Organisation. A tudós szerint Afrikában szerettek volna a gyilkos vírussal kísérletezni, amelyet a CIA és a KGB talált ki arra, hogy csökkentse a világ népességét.

2. A 2004-es cunami
A muszlim világban egy népszerű teória szerint  az Egyesült Államok és Izrael okozta a cunamit, mivel nukleáris kísérleteket folytattak. Ez az elmélet számos újságban megjelent az eset után.

3. Paul halott
A legenda szerint Paul McCartney meghalt 1966-ban egy autóbalesetben, most egy hasonmása tevékenykedik a világban. Sokan találtak nyomokat McCartney halálával kapcsolatban. Szerintük sok Beatles dalban lelhetőek fel furcsa dolgok, például ha visszafelé játsszák őket. Ilyen érdekesség, hogy McCartney egyedül van mezítláb a híres Beatles képen.

4. Shakespeare teljesen más volt
Mi volt valójában a híres angol neve? Számos embert hoztak vele összefüggésbe, mint Francis Bacont, Christopher Marlowét és és Edward de Verét. Az elméleteket az igazolja, hogy nagyon kevés életrajzi adat van Shakespearével kapcsolatosan.

5. Elvis megrendezte saját halálát
Rengetegen hiszik azt, hogy Elvis nem halt meg 1977-ben. A rajongók szerint Elvisnek számos oka volt arra, hogy elrejtőzzön a nyilvánosság elől. Az egyik “bizonyíték”, hogy Elvis sírján a középső neve Aaronnak van írva, amikor az eredetileg Aron. A hatalmas baki ellenére semelyik családtag nem akart változtatni ezen. Sokak azt állítják, hogy Presely kilencvenes évek közepén halt meg.

forrás: The Telegraph

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: