A világ legfélelmetesebb hangjai

A most következő videóban olyan hangokat hallhatunk, mint az orosz UVB-76 rádióállomás frekvenciája, a mélytengeri hangok, egy megmagyarázhatatlan hümmögés, misztikus robbanások az égen és egy furcsa bálnahang, amely a világ legmagányosabb hangja.

Ezek a furcsa hangok újra és újra előjönnek a történelem során, így napjainkban is lehet jelentőségük. De mik is ezek a furcsa, sok esetben félelmetes hangok? Ezek lennének az apokalipszis előjelei? Esetleg a kormány csinálja őket? Van persze közöttük természetes hang is, de a legtöbb mégis megmagyarázhatatlan és mesterséges! Hallgasd meg őket, és gondolkozz el magad! 

maxresdefahhhult-672x372

forrás: TheSpiritScience

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “A világ legfélelmetesebb hangjai

  • 2016-12-30 at 9:11 PM
    Permalink

    Szia nem tudom hogy aktív vagy e még, ezeken a területeken érdekes volt ez a cikked. Arra gondoltam hogy esetleg, egy beszélgetést megejthetnénk e valamikor. Mivel magam is sok misztikus és más milyen dolgokat ismerek, sokat tanultam a másvilággal kapcsoaltosan, a pokol és sok más teória iránt érdeklődöm tudnék újat mondani. Ha érdekelne írj kérlek 😉

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: