A világ legfélelmetesebb erdője

Igencsak sok paranormális eseményt tapasztaltak abban az erdőben, amit most be fogunk nektek mutatni.

Romániában rengeteg legenda él vámpírokról, cigány karavánokról és vérfarkasokról. Drakula is erről a vidékről származik. Kolozsvár közelében található Románia egyik legkísértetiesebb helye, amelyet Hoia Bacui-nak hívnak, amelyet az ország Bermuda háromszögeként is emlegetnek. Rengeteg turista és paranormális nyomozó jár errefelé, hogy felkeresse a helyszínt. Ráadásul lassan Románia egyik legnépszerűbb turistacélpontjává növi ki magát az erdő, még a híres vámpírt is megelőzve.
Úgy mondják, hogy az erdőt egy pásztorról nevezték el, aki eltűnt kétszáz birkájával együtt. A mai napig a helyiek félnek az erdő árnyékában, és inkább elkerülik sötétedés után. A Travel Channel híres Ghost Adventures című műsora is meglátogatta a helyet a nyolcadik évadban pontosan Halloween idején. Egy csapat tinédzser figyelmeztette a forgatócsoportot, hogy nagyon furcsa dolgok történnek arrafelé sötétedés után. A helyiek sok esetben hányingert, szédülést, kiütéseket tapasztaltak az erdőben. Először a hatvanas években figyelt fel az erdőre a közvélemény, amikor nagyon félelmetes képek tűntek fel róla.

1968-ban Alexandru Sift egy mára igencsak híres fotót kapott lencsevégre, amely egy furcsa jelenséget örökít meg az erdő felett. Sift az mondta, hogy folyamatosan árnyékokat látott az erdőben lopakodni és furcsa hangokat hallott, amelyek leginkább vacogó fogaknak tudott leírni. Nem sokkal később Emil Barnea hasonló képeket fotózott az erdő felett.

hoia-bacui-the-worlds-most-haunted-forest

Rengeteg ember érzett paranormális jelenlétet az erdőben. De földrajzilag és tudományosan is nagyon furcsa dolgok vannak jelen az erdőben. Sok fa furcsán nő, amíg az erdő közepén egyetlen fa sem marad meg, ráadásul az elektromos eszközök is teljes csődöt mondanak. Egyik helyen nyolc fa nő egy gyökérről. Néhánynak a törzsén égések, furcsa jelölések láthatóak.

hoia-bacui-the-worlds-most-haunted-forest-2

Mások szerint bosszúálló lelkek laknak az erdőben. Sokan gyerekkacajt és női nevetést hallanak arrafelé. Sokaknak karmolásnyomok jelennek meg a testén, miközben az erdőt látogatja. Nagyon sokan éreznek letaglózó szorongást a fák között, néhányuknak visszatérnek régi, fájdalmas emlékei és úgy érzik, mintha figyelnék őket.

Sokan úgy hiszik, hogy az erdő átvezet egy másik dimenzióba. Páran jártak úgy, hogy napokig vándoroltak az erdőben, és visszatérve semmilyen emlékük nem volt erről. A leghíresebb esetben egy fiatal lány tűnt el öt napra, hazaérve ugyanabban a ruhában volt, és semmire sem emlékezett.

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.