A vasszécsényi szellemszálló

A Vasszécsény melletti Ó-Ebergényi kastély sok hazai szellemvadász bakancslistájára felkerülhetett már, de akik nem ismerik, azoknak legyen ez a cikk egy kis kedvcsináló. A kastély valamikor a 16. században egy erődítmény alapjaira épült barokk stílusban.

2009-től kezdték el szervezetten figyelni a paranormális eseményeket. Egy kiállítást szerveztek, amin készültek képek is. Az elkészített fotókon arcok, és alakok bukkantak fel, akikek nem lett volna ott keresnivalójuk. A lakók láttak már guggoló kísértetet, suhanó árnyakat, hallottak éjszakai sikolyokat, és suttogást üres szobákból. A kastélyt egy titokzatos folyosó köti össze az Új-Ebergényi kastéllyal, aminek a mai napig nem akadtak a nyomára.

Aki érez magában egy kis kalandvágyat, vagy csak ki szeretne kapcsolódni egy kicsit, akkor nem is kell tovább keresgélnie.

Dohoczki Mate

Dohoczki Máté vagyok, 26 éves, és menthetetlenül horrorfüggő. Kipróbáltam már életem során szinte mindent, de egyszerűen nem tudok leszokni. Remélem egy olyan közösségbe kerültem, ahol megértenek, és elfogadnak. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.