A pókok képesek lennének felfalni a Föld lakosságát

Sajnos a cikkünk címe nem egy légből kapott állítás, hanem bizony tudományos bizonyítékok vannak rá, hogy ez lehetséges. Egy Észak-Karolinában található egyetem ugyanis elemezte, hogy mennyi pók is él a földön. A pókok mindenhol megtalálhatóak a földön, ahol emberek is. A fürdőszobák 68 százalékában és a hálószobák 75 százalékában élnek pókok. Másképpen szólva mindig pár méterre vagyunk csak egy póktól. De most jön csak a legfélelmetesebb rész!

A tanulmány biológusai gondolatkísérletet folytattak, amelyben arra jutottak, hogy a föld pókpopulációja képes lenne 400-800 millió tonna állati húst elfogyasztani egy év alatt. Ami bizony annyit jelent, hogy képesek lennének megenni a föld lakosságát.

Körülbelül az összes földön élő ember 287 millió tonnát nyom, amely azt jelenti, hogy pókok képesek lennének mindannyiunkat menni. Szóval maradjunk csak kedvesek a pókokkal, nehogy véletlenül ellenünk forduljanak.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.