A McKamey kúriában fizethetsz azért, hogy kínozzanak

Ha borzongásra vágynátok, akkor ajánljuk figyelmetekbe a MacKamey kúriát, amelyet egy veterán tengerészgyalogos Russ McKamey alapított. Az önkéntesek szerint maga a ház egy kínzókamrával ér fel. Kevésbé szellemekről, mint extrém fizikális és érzelmi megrázkódtatásról beszélhetünk.

MacKamey először San Diegóban kezdte el üzemeltetni a félelmetes helyszínt, ekkor még ingyenes volt a belépés, csupán adományokat kért, hogy ebből kutyakaját vásárolhasson.

Az bizonyos, hogy a férfi bárhová is költözik, folyamatos kritikákat kap. Már petíciókat is írtak alá, hogy leállítsák a férfit, de ennek ellenére több ezer ember van várólistán, hogy bejusson a borzalmas intézménybe, amit a férfi működtet.

A borzalmas, kísérteties túrák csupán egy héten egyszer történnek meg, amikor is csak két embert engednek be egyszerre. Emellett bizonyos feltételeknek kell megfelelni, hogy részt vehess benne. Mindenképpen elvárt, hogy büntetlen előéleted legyen és egészséges legyél, és természetesen csak felnőttek számára nyitott a “szórakozás”. Emellett egy húsz oldalnál is hosszabb szerződést kell aláírni, amelyben ki van jelentve, hogy bántalmazás és kínzás is benne van a befizetett összegben. A legtöbb jelentkező már ettől totálisan elretten. Például tudomásul kell vennie az embernek, hogy a jelentkezőket akár teljesen kopaszra is borotválhatják, amelybe a szemöldök is beletartozik. Néhol pedig egércsapdákat is alkalmaznak, amely akár ujjtöréssel is járhat. Emellett előfordulhat fojtogatás, foghúzás és injekció is.
Emellett megnyugtató, hogy McKarney sosem káromkodik az “előadások” alatt, szexuálisan sosem bántalmaznak és meztelenkedést sem involvál a dolog. Nem árul zsákbamacskát, kijelenti, hogy a jelentkezőknek bizony fájni fog a részvétel. Emellett a résztvevők hátterét is kutatja a férfi, megpróbálja megtalálni a legnagyobb félelmüket, és az előadás alatt használja is ellenük.

Az előadás napján a résztvevőket a parkolóból “rabolják el”. A férfi mindig értesíti a rendőrséget, hogy mi is zajlik ekkor, hiszen a korai időszakban sokszor akadt gondja feljelentőkkel. Természetesen videók is elérhetőek az “élményről”, ahol is koszt és más dolgokat használnak. Kígyókat és bogarakat, amelyek az áldozatok testén mászkálnak. Emellett még biztonsági szó sem volt hosszú időn át, McKamey döntötte el, mikor van vége az eseménynek. Sok esetben a részt vevők fuldokolnak és hánynak is, néhányan elájulnak. Most külső nyomásra bevezették a biztonsági szó használatát.

A hosszú szerződés ellenére néhány ember megbánta már, hogy részt vett az eseményekben. Például egy nő, Amy Milligan, akit erősen traumatizált a dolog. A nő állítása szerint hosszasan víz alá nyomták, pedig könyörgött, hogy álljanak le. McKamey védelmére lehet mondani, hogy a nő teljes mértékben tudta, mibe megy bele. Azonban vannak olyanok is, akik imádják a dolgot, sőt szívesen csinálnák máskor is.

forrás: VintageNews

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: