A legkísértetiesebb helyek: Bobby Mackey’s

Manapság a Bobby Mackey’s Music World igencsak népszerű éjszakai klub, amely hangos nevetéssel és bulizással telik meg éjjelente. Azonban a helyszínnek borzalmas múltja van.

Ugyanezen a helyen az 1850-es években egy hatalmas vágóhíd működött, amely hússal látta el északnyugat Kentuckyt és a közeli Cincinnatit. Az épület pincéjében tartották a vért és a bensőségeket, amelyeket már nem használtak fel semmire. Az 1890-es években valószínűleg bezárták a helyet, mivel egy szekta működött errefelé. Állatokat és embereket is lemészároltak a rítusokhoz.

1896-ban meggyilkolták a 22 éves Pearl Bryant, aki Greencastle-ből, Indiana államból származott. Pearl lefejezett holttestét a közeli mezőn találták meg. A lány terhes volt, barátja, Scott Jackson sürgette, hogy utazzon Cincinnatibe, ahol el tudták volna rendezni az abortuszt. A lányt azért fejezték le, hogy a test azonosíthatatlanná váljon, azonban cipőjét a lányon hagyták. Később a lány fejét is megtalálták. Biztosra lehet venni, hogy barátja is a sátáni klubhoz tartozott, a lány fejét sátáni rítusokhoz használták fel a vágóhíd pincéjében. 

grid-cell-25979-1454346944-2

A helyszínt hosszú időre lehagyták, de a húszas években új épületet emeltek a helyére, amely már kaszinó és éjjeli szórakozóhely volt. Az 1950-es években a “Latin negyed” nevű szórakozóhely került ide. Johanna a tulaj lánya volt, aki szerelembe esett egy énekessel, Robert Randallal. A lány terhes lett, közösen akartak megszökni a zenésszel, de az apja megtiltotta a románcot, és megölette a fiút. A lány, amikor rájött a tettre, akkor megmérgezte apját, és öngyilkos lett a pincében.

1978-ban még lövöldözések is voltak a helyszínen. Ugyanebben az évben egy fiatal country énekes, Bobby Mackey vette meg az épületet, és kocsmává alakította. Azonban a paranormális jelenségek a mai napig övezik a területet. Péntekenként és szombatonként lehet kísérteties túrára is indulni a pincében. Sokan úgy gondolják, hogy a pince a mai napig átjáró a pokolba.

grid-cell-25979-1454346947-7

forrás: travelchanel.com

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: