A legfélelmetesebb helyek: Queen Mary luxushajó

Az 1930-as években az RMS hajtótársaság volt a legmenőbb. Olyan nagy nevek utaztak rajta, mint Winston Churchill, Greta Garbo és Clark Gable az óceáni utazásik alkalmával. Amikor a második világháború kitört, akkor a Queen Maryt szürkére festették, és átnevezték “Szürke szellemre”, amely katonákat szállított a frontra. A hajó most Kalifornia államban Long Beachen állomásozik, és manapság úszó szállodának használják.

Hogyha szereted a szellemeket, akkor érdemes lesz szobát foglalni a Queen Mary fedélzeten. A hatalmas hajó ugyanis 1101 alkalommal szelte át az Atlanti-óceánt és összesen 49 ember veszítette itt életét. Manapság azt mondják, hogy körülbelül 150 ember lelke rekedt a hajón. Páran beszámoltak a fedélzeten dolgozó munkásokról, akiket ajtó csapott agyon, egy nőt is láttak, aki fehérbe öltözve táncol végig a fedélzeten. Emellett számos gyerek is sétálgat odafent.
Állítólag hirtelen hőmérséklet-változások történnek a hajón, ajtók csapódnak be, kopogások és sikolyok hallatszanak. Éjszakánként többen gyereksírást hallottak, így a Queen Mary az egyik legkísértetiesebb hely az egész Egyesült Államokban.

grid-cell-29809-1454347222-2

grid-cell-29809-1454347224-7

forrás: BuzzFeed

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.