A játék, ami szellemeket varázsol otthonodba

A most következő játék annyira félelmetes, hogy valószínűleg sokan ki se mernénk próbálni. A Night Terrors elnevezésű játék szellemeket varázsol az otthonodba az okostelefonod segítségével.

Szeretnéd megtapasztalni a mozis horrorokat az otthonod biztonságában? A Night Terrors segítségével most mindenképpen sikerülhet. Az Indiegogo alkalmazás a horrorrajongóakat ezzel az újdonsággal kápráztatta el. Ki ne akarná, hogy a bébimonitorról borzalmas, szellemszerű hangokat halljon?

1232382404086700321
A Night Terror a telefonod kameráját használja arra, hogy feltérképezze az egész otthonodat, majd kibővíti a valóságot állítólagos szellemekkel és démonokkal, amelyek a lakásodban laknak. Ez persze nem minden! A telefonod a kamerán keresztül megmozdít objektumokat, amelyek még reálisabbá teszik ezt a fantasy játékot. Ezzel minden elképesztően félelmetessé válik!
Sajnos a játék még egyenlőre nem elérhető, hiszen éppen fejlesztik, de előre lehet rendelni, amely segít abban, hogy tényleg játék legyen belőle. Minden horrormániásnak kötelező!

forrás: io9.com

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “A játék, ami szellemeket varázsol otthonodba

  • 2015-05-07 at 12:03 PM
    Permalink

    nem hinnél hogy meg akarom valük osztani hogy is néz ki a házam belülről. Az még oké hogy hekkerek feltörik a rendszereket és jelszót kell változtatni de ez már sok lenne.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: