A hátborzongató babakórház

Félsz a babáktól? Hogyha igen, ez a babakórház biztosan elrémiszt majd! Tudtad, hogy a babáktól való irracionális félelem egy elterjedt fóbia? Sokan félnek az emberi alakú tárgyaktól: marionettektől, próbababáktól, viaszbáboktól és hasonlóktól. Éppen ezért is olyan népszerűek azok a horrorok, amelyben babák gyilkolgatnak. 

Azonban a babák java része gyerekjáték, és általában egyáltalán nem ördögiek. Ausztrália babakórházában rengeteg fontos játékot hoznak helyre. Azonban a látogatókat kiverheti a víz, hiszen a hely igazán hátborzongató. Rengeteg babafejet és testrészt láthatunk szétdobálva. Geoff Chapman célja az, hogy a megsérült gyerekjátékok igazi ragyogását visszaállítsa az eredeti formájában. 
A babaorvos egy családi vállalkozásként kezdte el megreparálni a babákat, amelyet a család már több, mint száz éve művel. A babakórháznak összesen tizenkét alkalmazottja van. A legtöbb babát felnőttek viszik be, akik régi játékaikat szeretnék megjavítattni. Ennek ellenére a képek hátborzongatóak.

xt8bjxgukhyin5dm7c2v nxafgw8hymrx9zcvy2qy mykbtd30f6rbvrsoswus imoxwin8k4syq976bfej id1koijkurbqqniqo586 broken-eye-sockets-severed-limbs-this-creepy-doll-hospital-will-definitely-trigger-your-357107 broken-eye-sockets-severed-limbs-this-creepy-doll-hospital-will-definitely-trigger-your-357108 broken-eye-sockets-severed-limbs-this-creepy-doll-hospital-will-definitely-trigger-your-357122 broken-eye-sockets-severed-limbs-this-creepy-doll-hospital-will-definitely-trigger-your-357125 dtab6yhk5aii8hqivuna broken-eye-sockets-severed-limbs-this-creepy-doll-hospital-will-definitely-trigger-your-357106

forrás: MoviePilot

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: