A woman uses a peti pot to clear her sinuses

2. Fulladás egy csótányevő bajnokságon
Az evőbajnokságok egyébként is veszélyesnek számítanak, na, de valaki bizony úgy halt meg, hogy egy csótány akadt a torkán. a 32 éves Edward Archbold 2012-ben jelentkezett a bogárevő bajnokságra, amelyet egy floridai állatkereskedés írt ki. A férfi megfulladt a csótányok testrészeitől.
Cockroaches are piled on top of one another

3. Összeakadni egy automatával
Fogadok nem tudtátok, hogy körülbelül 1700 sérülést okoznak minden évben az étel és italautomaták, és bizony pár embert már halálra is nyomtak óriási súlyukkal.
A vending machine that offers a variety of options

4. Nehéz székelés
Bizony, hogyha valakinek nagyon kemény székletet kell kinyomnia magából, akkor el is ájulhat. Amikor visszatartjuk a lélegzetet nyomás közben, a testben a keringés visszaszorul, és ha valakinek egyébként is akadályozott a véráramlása, akkor ez a hirtelen alacsony vérnyomás szívrohamot és ájulást okozhat. 2017-ben két ember is halt meg így.
A man strains while using the toilet

5. Túlzott röhögés
2013-ban egy orvosi lapban jelent meg, hogy a túlzott röhögés is okozhat ájulást, esetleg szívrohamot. Erre van is egy eset, Alex Mitchell 1975-ben halt meg, miközben a Goodies című BBC műsort nézte. A férfinek eleve szívproblémai voltak, így nem tudta elviselni a nevetséges műsort.
A man laughs hysterically

6. Robot általi halál
Kenji Uradát bizony egy robot ölte meg. 1981-ben Urada épp egy robotot javított Japánban. A robot körbefonta kemény karját Urandán, így egy másik gép feldarabolta. Más munkások próbálták megmenteni, de nem sikerült. 2015-ben is történt egy hasonló eset a Volkswagen gyárban.
A robot arm holds up a wrench

forrás: MentalFloss