A Flatwoods szörny

A Flatwoods-i szörnyet 1952. szeptember 12-én látták Flatwoodsban, Nyugat-Virginiában. Sokan úgy gondolják, hogy földönkívüli teremtmény volt.

Rengetegen állítják, hogy a szörnyeteg létezik. A legtöbben azt mondták, hogy körülbelül 2 méter magas, fekete testtel és fekete arccal rendelkezik, amely a belsejéből világít. A szemtanúk szerint a teremtmény feje hosszú. A furcsa lény teste egyáltalán nem hasonlít emberére, sokan árnyékszerűnek írták le. Mások azt mondták, hogy nincsenek látható karjai.
Egy nagy pulzáló vörös fénylabdát kötnek a szörnyhöz, amely általában a földön pihent mellette. Az UFO-kutatók szerint ez lehetett az űrhajója.

Elsőként két testvérpár és barátjuk látott fényt az égen, amely később egy birtokon landolt. A látvány után a fiúk hazamentek, azonban megpróbálták tovább göngyölíteni az ügyet. Később azonban megijedtek a vörös fény látványától a kisebb csoport pánikban tört ki.
A furcsa fények után sokan látni vélték a teremtményt a városban. Emellett számos ember meg is betegedett, akik a közelébe került a szörnynek. A tünetek hasonlóak voltak. Torokdagadás és orrfolyás. A szemtanúk ráadásul hisztérikusak is voltak a trauma következtében.
48 éven keresztül próbálták feltárni a furcsa esemény hátterét, amely úgy fest, hogy valószínűleg egy meteor lehetett. Ez természetesen a szörnyre nem szolgál kellő magyarázatot.

forrás: WikiPedia

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.