A férfi, aki halálos kobrákat etet

Mindannyian ismerjük a pókfóbiát. Rengeteg embert zavar, sokan még pszichológushoz is mennek, hogy kigyógyuljanak ebből. Azonban kicsit kevesebbet beszélünk a kígyófóbiáról (ophidiofóbia), de most a kígyóktól rettegőket is megörvendeztetjük kissé! Most ugyanis egy férfit fogunk bemutatni nektek, aki egy szobányi félelmetes kobrát etet!

Image Credit: ViralHog/Terry Phillip
A felvételt Terry Phillip tette fel az internetre, amelyet Dél-Dakotában rögzítettek. Phillip kígyókkal foglalkozik, akik fiókszerű lakásokban élik az életüket. Érdemes neked is megnézned a félelmetes felvételt:
Kihangsúlyozzuk, hogy halálos mérgű kígyókról van szó. A legtöbb közülük kobra, amely igencsak halálos veszélybe sodorhatja azt, aki a közelébe kerül.
forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.