Egy férfi, aki az álmaidat kísérti

2006 óta rengeteg ember beszélt egy férfiről, aki az álmaikat kísértette. Az első jelentések 2006 januárjában futottak be, amikor egy jól ismert pszichiáter páciens rajzolt egy képet egy férfiről, aki folyamatosan megjelent az álmaiban. A pszichiáter nem igazán figyelt fel erre, de egy másik páciens is rámutatott a férfi képére, hogy ő is ugyanezt az embert látta az álmaiban. 

Az elkövetkező néhány évben a pszichiáter megtudta, hogy rengetegen álmodtak ugyanarról a férfiról. Ráadásul a jelentések a bolygó minden oldalán felbukkantak, és semmi közöset nem találtak az álmodók között. Mindenki ugyanazokról a vastag szemöldökökről és ritkuló hajkoronáról álmodott. A legtöbben segítőkésznek írták le a férfit, aki megmondta nekik, hogy merre is haladjanak tovább életük útján. Lehetséges, hogy ez a férfi egy álomjáró?

Dreamwalker

Az álomjárók olyan emberek, akik képesek az éber álmodásra, egyben képesek álmaikat irányítani is. A sámánok világában az álomjárók képesek voltak mások álmait meglátogatni, és segítséget kínáltak fel. Kérdés, hogy élő emberről beszélünk, vagy ennél sokkal hátborzongatóbb a történet? Michael Robishaw szerint nagyon különös lenne, hogyha ez a férfi álomjáró lenne, hiszen a legtöbb közülük elrejti valódi identitását, nem mutatja meg az arcát senkinek. Szerinte ez a férfi egy sötétebb erő képviselője lehet, aki szeretné ellopni mások energiáját.

Később kiderült, hogy a teljes történet egy internetes kacsa. Ennek ellenére vannak emberek, akik a mai napig megesküdnek, hogy álmodtak a képen látható férfiról. Vagy lehetséges, hogy a történet elolvasása után vált ennyire valóságossá a kép?

forrás: TheGhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.