A démoni megszállás jelei

Rengeteg kultúra és vallás foglalkozik eltévelyedett lelkekkel, akik képesek arra, hogy megszállják az emberi testet és kontrollt gyakoroljanak felette. Most a démoni megszállásról és annak jeleiről olvashattok tőlünk.

A katolikus egyház foglalkozik a démoni megszállással, erre szakosodott papjaik is léteznek. A múltban rengetegszer keverték össze az ördögi megszállást egyes pszichiátriai betegségekkel. A Tourette szindrómában szenvedőket és a skizofréneket sokszor vetették alá ördögűzésnek. A drogos befolyásoltság szintén kavarodásra adhatott okot. Mára azonban a jelenségeket nagyjából elválasztják egymástól.

De mik is azok az intő jelek, amelyből démoni megszállásra lehet következtetni? Saját magunk vagy mások diagnosztizálása ebben az esetben sem egyszerű. Ebben sem árt professzionális segítséghez fordulni, hogyha biztosak akarunk lenni a dolgokban.

Ennek ellenére vannak jelek, amelyek gyanúsak lehetnek. Például, hogyha egy nyitott ember hirtelen hallgataggá válik, esetleg megváltoznak az alvási szokásai (sokkal többet, illetve sokkal kevesebbet alszik). Intő jel lehet még az önbántalmazás vagy az erőteljes káromkodás. Ha a személy hirtelen megijed a vallásos helyektől és tárgyaktól, az szintén a megszállás jele lehet. Emellett sokszor agresszívak, ártatlan emberek és állatok ellen fordulhatnak. A szexualitás iránti kapcsolatuk is megváltozhat. Éjszakánként sokszor elképesztő rémálmoktól szenvednek.

A filmekből is ismerhetjük, hogy néha idegen nyelveken kezdenek el beszélni, amelyet nem is ismerhetnének. Ráadásul a hangszínük és hanghordozásuk is megváltozhat. Természetfeletti képességeik is lehetnek, például kialakul telepatikus erejük. Sokszor előfordul, hogy szemszínük megváltozik, feketévé válik.

forrás: ParanormalHaze

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

6 thoughts on “A démoni megszállás jelei

 • 2014-07-12 at 8:34 AM
  Permalink

  Engem erdekelnek az ilyen dolgok es a baratnom meg a testverem hulyenek nez emiatt es azt mondjak hogy satanista vagyok,hogy bizonyitsam be nekik hogy leteznek termeszetfeletti dolgok?

  Reply
 • 2014-10-17 at 10:18 AM
  Permalink

  Idézd meg a sátánt! És csinálj vele egy szelfit

  Reply
 • 2014-10-19 at 10:08 PM
  Permalink

  Mivan ha megszál egy démon de nem tőrténik őrdögüzés…ezzek után ugyan ugy viselkedik mint azelőt?? Vagy még a démon benne lapang és várja hogy bosszút álhason valakin??

  Reply
  • 2021-06-21 at 11:56 AM
   Permalink

   Hogyan kell őt meg idézni hogy meg szál jon? Kérlek jelentkezz

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: