8 dolog, amit tudnotok kell a Stranger Things harmadik évadáról

Figyelmeztetés: a bejegyzés valószínűleg spoilereket tartalmaz a második évadra nézve!
A Stranger Things második évada bizony senkinek sem okozott csalódást: méltó folytatása lett az első évadnak. Ennek ellenére rengeteg kérdés, teória maradt megválaszolatlanul, aminek gondolkozhatunk a harmadik évadig. Most mesélünk a részletekről, amelyek lassan elkezdenek szivárogni a harmadik évadról!

1. Újra ugrani fogunk az időben
A harmadik évad nem ott fogja folytatni, ahol a második véget ért. A magyarázat pedig igen egyszerű: a színészek nőnek. Sokkal egyszerűbb ugrani egy kicsit az időben, minthogy a gyerekek idősebbnek tűnjenek a koruknál. A kamaszszínészek foglalkoztatása egyébként is igazi kihívás ilyen téren. A forgatási munkálatok miatt muszáj időben később folytatódnia a következőknek.

2. Az ötlet sokkal kisebb lesz
A második évad tovább tágította a Stranger Things mítoszt, azonban a harmadik évad inkább intim lesz, kisebb szakítással. A karakterek útját szeretnék még érdekesebbé tenni, azonban még csak most kezdték el írni hozzá a forgatókönyvet.

3. A Mind Flayer visszatér
A második évad végéből nagyon jól tudjuk, hogy a Mind Flayer még mindig a másik világban tartózkodik. Továbbra is árnyékot vet a gyerekek világára. A szörnyetegnek továbbra is fontos jelentősége lesz.

4. Rengeteg második évados szál fog folytatódni a harmadik évadban
Billy valószínűleg nagyon szerepet fog kapni. Rengeteg történet csak elkezdődött a második évadban, amelynek folytatódnia kell a harmadikban.

5. Több Erica lesz
Lucas kistesóját, Ericát nagyon sok rajongó szerette, így a Duffer testvérek úgy gondolták, hogy természetesen nagyobb szerepet adnak a karizmatikus kislánynak.

6. Kali is visszatér
Eleven eltűnt testvére is feltűnt a második évadban. Kali kapott egy önálló részt Elevennel a második évadban, amely kicsit felborzolta a rajongók kedélyeit. A lány azonban nagyon fontos Eleven fejlődése szempontjából, így semmiképp sem lesz elfelejtve.

7. Lehetséges, hogy más “számok” is feltűnnek
Már ismerjük Elevent, és a második évadban megismerhettük a Nyolcasunkat (Kalit), de valószínűleg több kísérleti gyerek is feltűnhet még.

8. Valószínűleg nem sok évad van már hátra
Sajnos lehetséges, hogy túl sok évadnak már nem nézünk elébe. A Duffer testvérek eredeti terve négy évad volt, habár most lehetséges, hogy egy kicsit több is lesz ennél. Valószínűleg öt évadnál így sem lesz több.

forrás: MentalFloss

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.