7 ember, akit haláluk után évekkel később találtak meg

Ma egy igazán félelmetes összeállítást hoztunk olyan emberekről, akinek holttestét csak évekkel haláluk után találták meg.

1. Hedviga Golik
Hedvigát állítólag 42 évvel tényleges halála után találták meg zágrábi lakásában. A nő eltűnését 1966-ban jelentették be. Jóval később találták rá a karosszékében, a televíziója előtt.

2. Egy ismeretlen öregember
Egy idős embert 15 évvel később találtak meg franciaországi lakásában. Továbbra is pizsamáját viselte. Érdekes, de a férfit senki sem kereste. Csupán egy egészségügyi ellenőr találta meg a csontmaradványokat évekkel később.

3. Egy német férfi
Hasonlóan az előző esethez egy német férfit 7 évvel tényleges halála után találták meg. Az 59 éves ember nőtlen és munkanélküli volt. A jelentések szerint természetes okoknak köszönheti halálát. A legmeglepőbb, hogy egyáltalán nem érződött a rothadás szaga a házban, ahol élt.

4. Natalie Woods
8 évvel a halála után találták meg ennek az ausztrál hölgynek a maradványait, miután a sógornője jelentette, hogy nem válaszol a telefonokra. A rendőrség megállapította, hogy a hölgy már nyolc éve halott volt. A nő továbbra is kapta a nyugdíját, azonban lakásában kikapcsolták az áramot. Valószínűleg Natalie Woods is természetes körülmények között hunyt el.

3. Joyce Carol Vincent
3 évvel halála után találták meg Joyce Carol testét lakásában 2006 januárjában. A lány a kanapán feküdt, teljes magányában. A média felfújta az esetet, és megpróbálták megkeresni a karib származású lány igazi szüleit, de ez sajnos nem volt sikeres.


2. David Carter
David Cartert öngyilkossága után négy évvel találták meg otthonában az Egyesült Államokban. A férfit egy ingatlanügynök fedezte fel. A férfi csontosodott maradványai a ház lépcsőjén feküdtek. David azt mondta a családjának, hogy Új-Mexikóba költözik, és kilépett a munkahelyéről.

1.Simon Allen
Simon Allen 2 évvel halála után találták meg lakásában. A háziúr kereste fel, hogy vajon miért nem fizeti a számlákat. Teste a karosszékében hevert. A szomszédok szerint a férfi magányos és alkoholista volt, azonban nagyon sokan megdöbbentek, hogy évekig nem sikerült felfedezni a testét.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.