Terror a Clinton úton

1878 egy hideg decemberi éjszakájában Edward F. Smith úgy döntött, hogy végigsétál a Myrtle Avenue-n egyenesen a rendőrség felé. Nem igazán aludt az elmúlt két hétben, és lassan megkérdőjelezte saját épelméjűségét is. 

Mr. Smith egész életében szkeptikus volt, sohasem hitt a szellemekben és lelkekben. Azonban az elmúlt hetekben Edward, felesége és két lánya borzalmas terroron ment keresztül. Úgy gondolták, hogy egy fantommal osztják meg a lakásukat, amely a Clinton utcán helyezkedett el New Yorkban. 
Szerencsére Edward a helyszínen talált pár rendőrt, és segítséget kért tőlük. 
Edward elmesélte a félelmetes eseményeket, amelyek lakásában történtek. Elmondta, hogy valaki folyamatosan nyomta a csengőjüket éjjelente. A férfi mindig megnézte, ki lehet az, de az ajtónál senki sem állt. Ez még nem lett volna elég, hogy a rendőrségre menjen, de más is volt.
Éjjelente az ebédlő ajtaja hangosan csapódott be, amely megrengette a falakat. A rendőrség persze nem igazán hitt a férfinek, de úgy döntött, hogy mindenképpen a helyszínre látogat.

clintonsnow-500x376
A csengőnél nem láttak semmi különlegeset. A házban azonban találkoztak a borzalmasan ideges Mrs. Smith-el is és a két kislánnyal. 
Az egyik rendőr a helyszínen maradt és várta a csengő szavát, amely természetesen megszólalt az éjszaka közepén. A rendőr azonnal kiszaladt, hogy leellenőrizze a tettest, de ő sem talált senkit az utcán. Csupán jeges szellő fuvallatát érezte az arcán. Három rendőr kezdte átfésülni a területet, de semmit sem találtak. A házban újra felhangzottak a hangos csapódások. Átvizsgálták az egész házat, de senkinek sem találták nyomát. Sokáig játszották a macska-egér játékot, de továbbra sem találták meg az elkövetőt. Annyi bizonyos, hogy még egy álmatlan éjszaka jutott a család osztályrészéül. 

Clinton136

Másnap barátok, szomszédok és ismeretlenek érkeztek a ház elé. Ahogy a hetek teltek a szellem jelenléte mintha csökkent volna a házban, aztán lassan teljesen elcsendesedtek. De sohasem adtak magyarázatot a terrorra, amely a Clinton utcán történt. 

forrás: GhostTheory

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: