6 szuper útszéli horror

Szeretitek a stoppolós, útszéli gyilkosos, üldözős sztorikat? Akkor most itt a helyetek, ugyanis hoztunk pár borzongást ígérő filmet!

Duel (1971)
Steven Spielberg klasszikus debütáló filmje elképesztően idegborzoló thriller, amely Richard Matheson novellája alapján készült. Egy üzletember megelőz egy hatalmas kamiont Kalifornia autópályáján, amely aztán megpróbálja leszorítani őt az útról. Mindenkinek ajánlott!

The Hitcher (1986)
Thomas Howell felvesz egy stoppost, azonban hamarosan kiderül, hogy a férfi gyilkos és kikényszeríti utasából is, hogy mondja azt, hogy meg akar halni. Szuper film, a feldolgozása is mindenkinek ajánlott!

Road Games (1981)
A Road Games Ausztrália útjain játszódik, amely egy kamionost, Stacy Keachot követi nyomon és kutyáját, Dingót. Hamarosan felfedezik, hogy egy sorozatgyilkos terrorizálja a területet.

Bride of Chucky (1998)
A negyedik Chucky film érdekesen mutat ebben a listában, de a filmben tinédzserek szöknek el, hogy leszállítsák Chuckyt egy sorozatgyilkosnak az országon keresztül. Furcsa szerelmi történetnek lehetnek szemtanúi a filmet választók.

Zombieland (2009)
Hogyha belegondoltok, a Zombieland igencsak tele van utazással. Nagyszerű humorú, izgalmas horror, ami mindenkinek ajánlott, aki még nem látta.

Death Valley (1982)
Ez a film Kaliforniába kalauzol el bennünket, hol egy fiatal fiú indul utazásnak anyjával és annak új pasijával, de hamarosan egy sorozatgyilkosba futnak.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.