5 bizarr tény a mellékhelyiségekről!

Rengeteg bizarr történetet találhatunk, amelyekben mellékhelyiségekről szóló szabályozásokkal, esetleg furcsa történetekkel találkozhatunk. Lássunk egy párat!

1. A lehúzós szabály
Szingapúr városában igen érdekes szabályok vannak a nyilvános mellékhelyiségekkel kapcsolatban. A WC-t tilos lehúzni nyilvánosan, hogyha ezt mégis megteszed, akkor letartóztathatnak.

2. A WC-papír előtt
A WC-papír csupán 150 éves találmány, azelőtt rengeteg mindent használtak, mint például leveleket, kukoricacsutkákat, esetleg növények héját. A papír használata a nyomtatott papírból ered.

3. High-tech WC
Japánból ered az okos WC-k fogalma, amelyek elképesztő funkciókkal bírnak. Minden egyes darab 350 ezer forintba kerül. Automatikus fedelük van, fűtött ülőkével, dezodorral, zenével és orvosi szenzorokkal, amelyek mérik a pulzust, a vércukor szintéjét és a testzsírt is. Emellett videojátékokat is lehet játszani a felesleges időben.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Elektromos szék
A 28 éves Michael Anderson Godwint halálra ítélték Észak-Karolinában, azonban aztán mégsem lett végrehajtva a büntetés. Azonban 1989 márciusában a WC-n rázta halálra az áram, mivel a fülhallgatóját igyekezett megszerelni rajta ülve.

5. Támadások
A WC-n ülve védtelenek vagyunk. Rengeteg történet kering arról, hogy a vadvilág ilyenkor szereti legjobban megtámadni a használókat. Például mérges pókok, esetleg patkányok, akik felmásznak a csöveken.

forrás: ListVerse.Com

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.