4 kísérteties tárgy gonosz erőkkel

Ma négy kísérteties tárgyat hoztunk, amelyeket gonosz erők szálltak meg! Már régebben is beszámoltunk nektek Annabelle-ről és Robertről, akik hasonlóan problémás tárgyak, de most bemutatunk még párat nektek!

1. A Hollywood Roosevelt Hotel megszállt tükre
Ugyan Marilyn Monroe már ötven évvel ezelőtt meghalt még mindig találkozhatunk vele a Hollywood Roosevelt Hotelban, hogyha hiszünk az ilyesmiben. Marilyn többször is élt a hotelben élete során, kedvence az 1200-as lakosztály volt. Egyszer aztán az 1200-as lakosztály tükrét a hotel igazgatójának irodájában költöztették, és a takarítónőt halálra rémisztette. Állítólag egy gyönyörű, szőke nő nézett vissza rá onnan. A hotel igazgatója erre közösségi térre helyezte a tükröt, hogy másik is megcsodálhassák Marilynt. Azóta rengeteg ember állítja, hogy látta Monreo képét odabent. Természetesen egy képet is akasztottak fel a hírességről a tükör mellé, hogy senki se tévessze el, mit is kell látnia.

mirror

2. A megszállt esküvői ruha
A Barker kúriában található egy menyasszonyi ruha, amely mindenki előtt közszemlére van téve, és állítólag magától mozog. Az 1800-as években Anna Barkert eljegyezte édesapja egyik alkalmazottja. A lány megvette az esküvői ruhát, és titokban elkezdte megtervezni a részleteket, amikor édesapja rajtakapta ezen. Azonnal elbocsájtotta a férfit, majd elküldte. A lány sohasem házasodott meg, így a ruhát sem használták. Amikor a Blair Megyei Történelmi Társaság megvásárolta a házat, akkor látták meg az esküvői ruhát egy üvegben kiállítva. A ruha mozgásait már Anna is érzékelte, azonban a társaság nem akarta elhinni. De állítólag biztonsági kamerákkal sikerült ténylegesen felvenni a mozgását.

Haunted Dress

3. Megszállt székek
Egyenesen két megszállt széket is találhatunk a Belcourt Kastélyban Newportban. A kastély nyitva áll a látogatók számára, akik sokszor számolnak be arról, hogy furcsa energiát éreznek, amikor a két szék közelébe kerülnek. Állítólag, hogyha megpróbálsz leülni valamelyik székre, akkor nemsokára a földön fogod végezni.

homepic

4. A megszállt festmény
Az eBayen rengeteg állítólagos megszállt tárgyat vásárolhatnak a vállalkozókedvű egyének. Természetesen ezeknek a java része nem igaz, hiszen bárki, bármit kelendővé tehet ezzel a szóval. Azonban Bill Stoneham festménye 1972-ből igencsak hátborzongató múltra tekint vissza. A képet egy galériában állították ki, majd hosszú évekre eltűnt. Később egy család találta meg egy kuka mellett és magukkal vitték, hiszen ki dobna ki ilyen különlegességet? Hazavitték, és nem sokkal később a család négyéves kislány bejelentette, hogy a gyerekek veszekszenek a képen. A család elkezdte megfigyelni a képet, és ők maguk is úgy látták, hogy mozognak rajta az alakok. Később úgy döntöttek, hogy erre egyáltalán nincs szükségük, ezért eladták az interneten. Még egy érdekesség, hogy a festő a kép első kiállítása után nem sokkal meghalt, és a Los Angeles Times kritikusa is, aki írt róla. 

TheHandsResistHimforrás: MentalFloss

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.