20 ördögi gyermek, akik rémálmaidban kísértetnek

A gyerekek a jövőt jelképezik, fényességet hoznak az életünkbe, éppen ezért is annyira félelmetes, hogyha a gyerekeket látjuk gonoszként, egy horrorfilm szereplőjeként. Ráadásul vannak olyan gyerekek is, akik gonoszak, patológiásak és nehezen kezelhetőek. Most hoztunk egy fotósorozatot, amelyben régi felvételeken mutatunk be ördögi gyerekeket, amelyek mindenképpen rémisztőek!

Evil-children ESP-girl Creey-kid-2 Creepy-twins Creepy-kids-12 creepy-kid-8 Creepy-kid-10 Creepy-kid-11 creepy-kid-13 Creepy-kid-gas-mask creepy-kid-6 Creepy-kid-5 Creepy-kid-1 creepy-girl-possesed creepy-girl-2 6cde0177aad4c7cd3fd2069705dbbd9a Creepiest-kids Creepiest-kids-4 Creepiest-kids-ever

forrás: GhostDiares

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: