17 legjobb horrorfilm 2018-ban

A való világ sokszor igencsak félelmetes tud lenni, de úgy gondoltuk, hogy erről most egy kicsit eltereljük a figyelmeteket, ugyanis elhoztuk 2018 eddigi legfélelmetesebb horrorfilmjeit!

1. Winchester
Helen Mirren játssza Sarah Winchester szerepét, ami ráadásul igaz történetet alapul. Ennek középpontjában a San Joséban található kísértetház áll. Sarah Winchester a Winchester fegyverek örökösnője hatalmas házat épít, amelyet szerinte olyan szellemek kísértenek, akiket ezzel a fegyverrel öltek meg.

2. Annihilation
A filmben egy csapat tudóst ismerhetünk meg, akik egy katasztrófa sújtotta területre térnek be, ahol már más tudósok is eltűntek. Eddig egyetlen ember jött onnan vissza, aki magas is életveszélyes állapotban van.

3. The Strangers: Prey at Night
A 2008-as Strangers folytatása, amelyben egy új családot terrorizálnak egy kempingben.

4. A Quiet Place
Egy családnak teljes csendben kell leélnie az életét, mivel olyan lények fenyegetik a bolygót, amelyek csak a hangra támadnak.

5. Truth or Dare
Minden egyes alkalommal, amikor hazudsz vagy visszautasítasz egy vállalást, akkor meghalsz.

7. Slender Man
A film két fiatal lány története, akik majdnem halálra késelték a legjobb barátjukat, és azt állították, hogy minderre a Slender Man vette rá őket.

8. Hereditary
Amikor a családfő meghal, akkor a lányának családja rettenetes dolgokat derít ki a múltban az ősökről, amelyek iszonyatos eseményekhez vezetnek.

9. The First Purge
Hogy is kezdődött az első tisztogató éjszaka. A sorozat ezen részéből ezt is megtudhatjuk!

10. The Nun
A film a Démonok között 2 spin-off története, amely a borzalmas gyilkos nővérre fókuszál.

11. The Predator
A film nem remake, hanem a 2010-es Predators remake-je.

12. The Meg
A film egy az egyben arról szól, hogy Jason Statham megküzd egy gyilkos cápával.

13. Cadaver
Egy volt rendőr egy hullaházban kezd dolgozni, ahol gyilkosságok szemtanúja lesz.

14. The House with a Clock its Walls
Ebben a családbarát horrorkomédiában egy fiatal árvának kell segítenie a nagybátyjának és egy boszorkánynak, hogy megtaláljanak egy mágikus könyvet, amely a világ végét hozhatja el.

15. Halloween
Negyven évvel az eredeti Halloween után Michael Myers újra megjelenik.

16. Overlord
J.J. Abrams új filmjében egy csapat ejtőernyős katonát figyelhetünk meg, akik az ellenséges vonalak mögé kerülnek a Normandia partraszállás idején, és kiderítik, hogy a nácik furcsa dolgokkal kísérleteznek.

17. Suspiria
Az 1977-es film remake-je, amelyben egy feltörekvő amerikai táncos utazik Németországba, hogy Berlinben tanuljon egy tánciskolában. Azonban a suliban a diákok elkezdenek eltűnni.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: