15 tény, amitől teljesen lehidalsz

Most igazán bizarr tényeket hoztunk nektek! Ezeket biztosan sohasem gondoltátok volna:

1. A rómaiak egéragyakat nyomtak össze, hogy fogkrémet készítsenek.

2. Az irodákban használt csészék húsz százalékán található ürülékmaradvány. 

3. Nagyobb az esélye annak, hogy meghalsz a lottózóba vezető úton, mint annak, hogy megnyerd a nyereményt.

4. A Tahoe tó és a Sierra Nevada hihetetlenül mély. Ez az egyik legnépszerűbb célpontja a nyaralóknak. Emellett ez az a tó, amiben a legtöbb ember fulladt meg, és sohasem találták meg őket. Ennek különös oka van. A megfulladt holttestek baktériumot termelnek, a test az általuk termelt gázok segítségével emelkedik fel. Azonban a Tahoe tó annyira hideg, hogy a baktérium képtelen életben maradni. Emiatt rengeteg holttest hever a tó legmélyén, amelyet még búvárok sem képesek elérni. 

5. A Gympie Gympie nevű cserje Ausztráliában található. Hogyha emberek és állatok szervezetébe juttatjuk, akkor olyan neurotoxinokat termel, amelytől az illető öngyilkos akar lenni.

logezv0kfnpb5wsdfsu7

6. Körülbelül 100 milliárd ember halt meg az emberiség története során. 

7. Minden 40 másodpercben valaki öngyilkos lesz.

8. A Madagaszkáron lakó őslakosok minden évben tartanak egy fesztivált, amikor is kiássák elhunyt szeretetteik csontjait, felöltöztetik őket és táncolnak velük. A 17. század óta él ez a hagyomány, de már kissé kevésbé népszerű a helyi keresztény szervezetek megjelenése miatt. 

9. Az ősi angol, skót és walesi falvakban mindig volt egy ember, akit bűnevőnek neveztek ki. Hogyha valaki meghalt a faluban, akkor megjelent a bűnevő a házukban. A ceremónia alatt egy vekni kenyeret helyeztek az elhunyt mellkasára és egy pohár sört, amelyet a bűnevőnek kellett elfogyasztania. 

10. Az egyik legaktívabb sorozatgyilkos Dél-Amerikában tevékenykedett, aki több, mint 300 fiatal lányt gyilkolt meg. A gyilkost nem kapták el. 

11.  Dr. Harold Shipman 250 betegével végzett praxisa alatt. 2004-ben akasztotta fel magát börtöncellájában. 

12. A sorozatgyilkos, David Parker Ray otthon alakította ki kínzókameráit, amely 100 ezer dollárba került. A plafonokra tükröket rögzített, orvosi asztalokat szerzett be. A tükrök miatt a kínzás minden pillanatát láthatta. 

13. Amikor valaki meghal, akkor a hallás szűnik meg utoljára.

14. Az akasztott embereknek erekciója lesz, a jelenséget rigor erectusnak nevezik. 

15. Egy férfi megkapta egy öngyilkos férfi szívét, később elvette özvegyét, majd évekkel később pont aznap követett el öngyilkosságot, mint a donora.

Shore of Lake Tahoe

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.