13 horrorfilm, ami 2017-ben érkezik

Rengeteg horror remake és folytatás érkezik 2017-ben. Szeretitek a felújított horrorokat? Most megmutatjuk, hogy miket is várhatunk 2017-ben!

AMITYVILLE: THE AWAKENING

Megjelenés: január 5.
Ez lesz az Amityville franchise 17. darabja, amelyben Bella Thorne is szerepel. Két testvér és beteg testvérük beköltözik egy új házba abban a reményben, hogy édesanyjuk össze tudja gyűjteni a pénzt a bátyjuk egészségügyi költségeire. Hamarosan azonban a paranormálissal is szembe kell nézniük.

vi8lt8und3tcba_4_hd

RINGS

Megjelenés február 3. Egy nő barátja megszállottja lesz a VHS kazettának, amely napokon belül megöli az embereket. Amíg a kazetta nyomába ered, addig találnak egy rejtett felvételt az eredeti mellett.

rings
KONG: SKULL ISLAND

Megjelenés: március 10. Rengeteg pénzt emésztett fel az új King Kong film, amelyben Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson és John Goodman is szerepelni főg. Ők fedeznek fel egy érdekes szigetet,ahol találkoznak ezzel a félelmetes teretménnyel.

kong-skull-island-poster-comic-con

ALIEN: COVENANT
Megjelenés: május 19. Ridley Scott új Alien filmmel jelentkezik, amely összefüggésben lesz a Prometheusszal. A filmben egy űrhajú legénysége talál egy szerintük lakatlan paradicsomot, ahol azonban felfedezik, hogy egy mesterséges ember, David is él. Persze valószínűleg jonnek az Alienek is.

prometheus-alien-1050x525

THE MUMMY

Megjelenés: június 9. Az új Múmiában Tom Cruise és Russell Crowe is szerepelni fog.

the-mummy-2017

IT

Megjelenés: szeptember 8.
A posztereket elnézve elmondhatjuk, hogy Stephen King legújabb adaptációja remekül néz ki. Hogyha féltek a bohócoktól, akkor még rettenetesebb lesz!

screen-shot-2016-08-16-at-5-29-14-am

FLATLINERS
Megjelenés: szeptember 29. Ellen Page és Nina Dobrev fog játszani a Flatliners remakjében, amelyben eredetileg Kiefer Sutherland játszott (aki szintén visszatér). A történet szerint pár orvos kitalálja, hogyan is lehet visszahozni valakit a halálból, és így azzal szórakoznak, hogy megölik magukat, majd újra és újraélesztik az embereket, hogy érdekes élményeket tapasztaljanak meg.

flatliners-1-1024x768

SUSPIRIA
Megjelenés: október 13. A filmben Chloe Moretz, Dakota Johnson és Tilda Swinton is szerepet kapott. Máris elég sokan bírálják, hiszen az eredeti mozi klasszikusnak számít a műfaj rajongóinak körében

suspiria

FRIDAY THE 13TH

Megjelenés: október 13.  A Suspiria és a Péntek 13 egymás mellett fog megjelenni október 13-án. Breck Eisner fogja rendezni az új F13 filmet.

friday-the-13th-jason-voorhees

DAY OF THE DEAD

Megjelenés még nem biztos. A film a második remakje lesz George Romero Day of the Dead című klasszikusának. Állítólag az eredetihez képest nagyon sokat változtattak a történetet is, amelyben egy orvostanhallgató fog menekülni egy félig ember-félig zombi elől.

day_of_the_dead_14-1

HELLRAISER: JUDGEMENT
Megjelenése még nem ismert. A licensz szerint a Dimensionnak minden pár évben elő kell állnia egy Hellraiser filmmel. A most következőt Gary Tinnicliffe fogja rendezni.

pinhead-hellraiser1-1

I SAW THE DEVIL
A megjelenés még nem ismert. Rengeteg helyről hallani, hogy Simon Barrett, Adam Wingard és Keith Calder dolgoznak a dél-koreai I saw the Devil feldolgozásán.

i-saw-the-devil-2010

I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER
Itt sem ismert még a megjelenés, de Mike Flanagan és Jeff Howard közösen írják a remake-t.

i-know-what-you-did-last-summer

 forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: