10 zombi apokalipszos összeesküvés-elmélet II.

5. Az amerikai kormány fegyvervásárlása
Állítólag 2012-ben az amerikai kormány hatalmas mennyiségű lőszert vásárolt, amelyeket nem hadgyakorlatra használtak fel, hiszen ahhoz sokkal olcsóbb anyagot is választhattak volna. Az összeesküvés-elméletek kreálói szerint a kormány titkolja, hogy egy halálos vírus miatt kellett megvásárolni a hatalmas mennyiségű lőszert.

4. Agyvelőgyulladás
Ismert betegség a kergemarhakór, amelyben emberek igen ritkán fertőződnek meg, azonban az összeesküvés-elméletek gyártói szerint hadászati célokra szeretnék ezt is felhasználni. A betegség segítségével lehetséges lenne megfertőzni az ellenséges katonákat. A vírus lyukas sajtot varázsolna agyukból, amely demenciát és agresszív viselkedést okozna. Állítólag egyetlen harapással terjedhetne tovább a betegség.

3. Őssejt zombik
Mindenki ismeri, hogy az őssejtek mekkora mérföldkövet jelentenek az orvoslásban. Sokan azonban úgy gondolják, hogy az őssejtek segítségével lehetséges lenne feltámasztani a halott testeket az agyhalál után. Az őssejtek segítségével az idegrendszer egy része képes lenne újra funkcionálni anélkül, hogy a szív működése is kelljen hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy ezen sejtekből egy veszélyes vírus is megalkotható lenne.2. Haiti zombi ereje
Clairvius Narcisse 1922-ben született Haitin és 1962-ben halt meg. Azonban egy csapat feltámasztotta, hiszen temetésével megtörték a Haiti becsületet kódot. Állítólag csattanó maszlagot adtak neki, amely extrém hallucinációkat okozott és egy furcsa hipnózisba rángatta, így holtan engedelmeskedett másoknak. A férfi egy cukorültetvényen dolgozott, amíg gazdája végleg nem szabadságolta az élők sorából.
Ennek ellenére nem ismerjük azt a drogkombinációt, amely képes lenne valakit feltámasztani, de vannak teóriák erre a szerre is. Természetesen sokan azt gondolják, hogy a holtak tömege igazi fegyverként használható fel.


1. Az arcevő támadás
2012. május 26-én a 31 éves Rudy Eugene megtámadta a 65 éves, hajléktalan Ronald Edward Poppót. Minden provokáció nélkül ugrott a férfire, de előtte meztelenre vetkőzött. A férfi Poppót addig fojtogatta, amíg az elveszítette az eszméletét, majd megette a fél arcát, az egyik szemét és orrát. A támadás 18 percig tartott, amelyet biztonsági kamera rögzített. Egy rendőr állította meg a támadót, aki egy nagy erejű pisztollyal lőtt rá, de semmi hatást nem ért el a férfinél, ezért még négyszer bele kellett lőnie, hogy az holtan essen össze.

A férfi szervezetében csak marihuánát találtak. Mások azonban úgy gondolták, hogy egy LSD-nél is erősebb pszichoaktív drogot fogyasztott a férfi, amely őrültté és erőssé változtatta, azonban elvette emberi mivoltját.
Az összeesküvés elméletek kreáló szerint Eugene esete egy kísérlet volt, amely bizonyította, hogy bárkinél el lehet érni ilyen viselkedést. Eugene szervezetébe szerintük egy fertőző ágens került, amely az első számú kísérlet volt zombik kreálására.


forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “10 zombi apokalipszos összeesküvés-elmélet II.

 • 2020-11-14 at 5:26 PM
  Permalink

  Kimaradt egy-az állatvilágban valóban létező- zombi verzió; a Cordyceps. Ez a gomba rovarokat és hernyókat fertőz meg, és szó szerint zombivá változtatja őket: átveszi az irányítást felettük,kényszeríti őket hogy minél magasabb helyekre másszanak(így nagyobb a továbbfertőzés esélye) majd mikor megtették, lebénítja a fertőzött áldozatot,és egy hosszú spóratokot növeszt ki belőle(gyakran többet is..)és ahogy megérnek a spórák kilövi őket a spóratokokból.
  Szerencsére embert nem fertőz meg(sőt a kínai gyógyászatban a cordycheps-el fertőzött hernyókat vágyfokozóként használják…) de elég egy véletlen(vagy irányított..) mutáció és máris jöhet a Zombiapokalipszis…
  A “Kiéhezettek” című film valami hasonlóról szól.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.