10 szuper horrorfilm, amit lehet, hogy még nem láttál

Talán sohasem volt jobb horrorrajongónak lenni, mint mostanság. Rengeteg nagy stúdió készül igazán szuper filmekkel. Most olyanokat fogunk mutatni, amiket még lehet, hogy nem láttál!

Poker Night (2014)
Egy férfi Indiana államban lesz rendőr és meghívják a legmenőbb pókerestére, ahol a legjobb zsarukkal kell együtt játszania. A pasik a játék közben elbeszélgetnek az életükről, amikor főszereplőnk elhagyja a helyszínt, akkor ráébred, hogy egy borzalmas pszichopatát rejtegetnek a helyszín pincéjében.

Cold Sweat (2010)
Román és régi barátja, Ali közösen keresik Jackie-t Buenos Aires egy igencsak veszélyes részén. Ali korábban egy régi házat mutatott Jackie-nek, ahol a lány egy szőke fiúval találkozott, akivel az interneten ismerkedett meg.

Butcher Boys (2012)
Egy születésnapi mulatozás furcsa véget ér Sissy és testvére, Mikey számára, akik barátaikkal közösen ünnepelnek egy étteremben.

Dread (2009)
Három egyetemista megpróbálja felkutatni, hogy más emberek mitől is rettegnek a legjobban.

The Wave (2015)
Senki sem készült fel igazán a norvég fjord összeomlására, amely 85 méter magas cunamit kreált. Egy geológusnak kell megoldania a problémát.

Hidden (2015)
Egy család egy bunkerben rejtőzik el, amikor félelmetes járvány tör ki.

Sightseers (2015)
Chris meg szeretné mutatni a világot barátnőjének, Tinának, de nemsokára álomnyaralásunk igen rossz irányba megy.

Perfect Creature (2006)
Egy emberi rendőr dolgozik együtt egy vámpírral, hogy felvegyék a harcot a gonosz erőkkel.

Malefique (2002)
Négy elítélt osztozik egy cellán: Carrére, akit csalással vádolnak, berángatta Marcust és szövetségesét, Paquerettét, aki megette hat hónapos testvérét. Lassalle pedig megölte a feleségét. Egy éjjel, Carrére egy rejtett naplót talál a börtön cellájának falában.


Inbred (2011)
Négy fiatal meglátogat egy elhagyatott Yorkshire-ben található városkát. Azonban a helyiekkel hamarosan összetűzésbe kerülnek, amelynek nem várt következményei lesznek.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: