10 sötét múlttal rendelkező ház I.

 

Mostani összeállításunkban olyan házakat hoztunk, ahol borzalmas események történtek. 

Fox Hollow Farm
Herb Baumeistert skizofréniával és bizarr viselkedéssel diagnosztizálták, mindennek ellenére eléggé meggazdagodott. Éppen emiatt megvásárolta  Fox Hollow Farmot, ahol aztán rengeteg gyilkosságot követett el. Fiatal férfiakat szedett össze melegbárokban, ahonnan hazavitte őket. A farmon később tizenegy férfi maradványait találták meg. Később Herb felesége is megtudta a bűntényeket, ezért kiköltöztek a birtokról. Sokan azt állítják, hogy a farm mai napig kísértetjárta hely. 

Cleveland Strangler ház
Anthony Sowell erőszakos viselkedése már fiatalkorában is megmutatkozott. A fiú megerőszakolta a unokahúgát 11 éves korában. Később csatlakozott a tengerészethez, de onnan is kizárták, mert zaklatott egy fiatal, így 15 év börtönre ítélték. 2005-ben a kiszabadulásakor elölről kezdte a tevékenységét. 2009-ben újra megerőszakolt egy nőt, aki azonnal jelentette a rendőrségen az esetet. A hatóságok két holttestet találtak Sowell nappalijában. Két nappal később le is tartóztatták, ekkor fedeztek fel 11 női maradványt a hátsó udvaron. 

Conrad Aiken ház
A vörös téglás házat 1842-ben építették. Conrad Aiken családja New Englandból költözött ide, ahol a Pulitzer-díj nyertes férfi apja sebész lett. A családot nagy becsben tartották, de az édesapa mentálisan beteg volt. Conrad ekkor csak 11 éves volt, és hallotta, ahogy a szülei a pénz miatt veszekednek, majd puskalövések dörrentek. Később felfedezte szülei holtestét. Apja lelőtte anyját, majd magával is végzett. Conradot és testvéreit a rokonokhoz küldték. Conrad évekkel később megvette a régi ház mellett található otthont. 

Glensheen kúria
A Glensheen egy hatalmas kúria, amelyet 1905-ben építettek. Elsőként Chester Congdon vásárolta meg, de amikor felesége meghalt, akkor azonnal Elisabeth lányukra szállt a birtok, aki örökbefogadott két gyermeket, Marjorie-t és Jennifert. Marjorie igazi problémás gyerek volt, már a korai életévekben szociopatának diagnosztizálták. A nőnek később hét gyermeke lett és folyamatosan váltogatta a férjeit. Hamarosan anyját, Elisabeth Congdont és ápolóját holtan találták a kúria hálójában. Congdont párnával fojtották meg, amíg az ápolónőt egy gyertyatartóval gyilkolták meg. Azonnal Majorie-re gondolták, hiszen ő 8 millió dollárt örökölt az anyjától. Később Majorie aktuális férjét ítélték el 1978-ban, de őt öt év múlva kiengedték. Később öngyilkosságot követett el, amelyben tovább ragaszkodott ártatlanságához. Később kiderült, hogy Majorie legalább két gyilkosságban volt bűnrészes.

Andrea Yeats ház
2001 júniusában Andrea Yates megfojtotta öt gyermeket (hat hónapostól hét évesek voltak) házuk kádjában. A ház természetesen hosszú évekig üresen állt. Három évvel később Peter Muller vásárolta meg, aki szerint a ház nagyszerű elhelyezkedésű. Ti megvettétek volna?

01

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.