10 rémisztő internetes történet, amely igazán hihetően hangzik II.

5. Temetés a doboz dombon
A történet Peter Labelliere különös temetéséről és haláláról szól. Labelliere egy 100 méter mély sírba lett temetve, fejjel lefelé. Ragaszkodott ahhoz, hogy gyermekek táncoljanak a sírján. A férfi előre megjósolta saját halálát. Koporsóját gallyakkal és levelekkel borították be, amely köztudottan segíti az átkelést a túlvilágra. A videóban még Anthony Wayne temetéséről is hallhatunk, akit két részletben kellett eltemetni.

4. Ickbarr Bigelsteine
A történetet Stephan D. Harris írta 2012-ben. A főszereplő egy kisfiú, aki képzeletbeli barátját használja arra, hogy a sötétséget távol tartsa az öböltől. A barát egyébként egy zoknibáb, amelyet a gyermek saját magának készített. A bábú jól működött, hiszen egészen addig távol tartotta a sötétséget, amíg a kisfiú el nem veszítette első fogát. A bábú azonnal követelni kezdte a fogat, de egy nem volt neki elég, egyre többet és többet akart, de a fiú hamarosan kifogyott a fogakból. Ekkor Bigelsteine megfenyegette, hogy magával ragadja egy rémes világba a gyereket, hogyha nem ad neki több fogat. Ez a képzeletbeli barát minden szülő rémálmát testesíti meg.

3. A Vörös Sereg
A történet 1942-ben nyúlik vissza és a Vörös Sereg kannibalizmusáról szól. A finn csapatok lerohanták a szovjet táborokat, de csak elhagyatott bőröket találtak. Úgy tűnik, hogy a katonák megszegték a tabut az éhezés miatt. A kitalált történet lehetne igaz is, hiszen a szovjeteknél előfordult a kannibalizmus a háború alatt.  260 katonát le is tartóztattak emiatt.
2. Ted, a barlangász
2001-ben a barlangász története volt az első internetes mendemonda, amely keringett a világhálón. Ted és a barátja elhatározták, hogy felfedeznek egy ismeretlen barlangot. Kiástak maguknak egy szűk nyílást. Odabent furcsa írásokat, hangokat hallottak és valami félelmetesnek a jelenlétét érezték. Később képtelenek voltak kimenni a barlangból. Azonban lehetséges, hogy ez a történet is az ingermegvonásról szól, amelyet a barlangban szenvedett el a két férfi.
1. Robotpilóta
A férfi története azzal kezdődött, hogy otthon felejtette a mobiltelefonját. Munkába menet berakta a lányát a bölcsődébe. Teljesen hétköznapi, forró napnak tűnt, azonban, amikor hazafelé tartott akkor furcsa szagot érzett a kocsiban. Eszébe jutott, hogy elfelejtette elhozni lányát a bölcsiből, ahol azonban azt mondták neki, hogy ma nem is hozta be. Ez ráébresztette, hogy mi is az a szag, amely a hátsó ülésről árad.
A legborzasztóbb az, hogy ez a történet teljesen valódi, hiszen már pár haláleset is történt abból eredően, hogy a szülők az autóban felejtették gyermeküket.
forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.