10 rémisztő internetes történet, amely igazán hihetően hangzik I.

A most következő történetek az internetes kor félelmetes gyümölcsei. Reméljük, hogy mindenkinek kellemes borzongást hoznak majd a forró napokra!

10. A megszakított adás
Dél-Karolina államban egy ismeretlen néző kapcsolgatott a csatornák között. Megállt egy adónál, ahol egy öreg tanár olvasott fel egy verset. Érdekes módon a tanár felolvasását egy mese szakította meg, amely egy tipikus család teljesen hétköznapi napját mutatta be.  Azonban a család beszélgetését a rádió szakította meg, amelyben mutációról és szörnyekről beszéltek. A család teljesen figyelmen kívül hagyta ezt addig, amíg zöld fény nem ömlött be az ablakon, amelytől bőrük sárgás színt öltött, és egyre inkább mutánssá alakultak. A mese egy szöveggel ért véget: “Jelentkezzen a legközelebbi menedékhelyen. A saját lakhelyen való tartózkodás szigorúan tiltott!” A dátum 2017. november 17. A mese azt az élmény adja, hogy a jövőt láthatjuk. Alkotója a mai napig ismeretlen.

9. Nő a sütőben
A történet 2008-ból eredeztethető, szerzője ismeretlen. Egy hétköznapi vidéki házban egy nőt halálra égve találtak a sütőjében. A kamera pont a sütőbe irányul. A felvétel egy nőt mutat, aki begyújtja a sütőt, belemászik, majd becsukja az ajtót. Később néhány kopácsolást lehet hallani odabentről. Elemzések szerint a videón látható és az elhunyt nő nem ugyanaz a személy. Magasságuk sem egyezik, ráadásul egy emberi test teljes elégetése legalább 2-3 órát vesz igénybe 312 fokos hőmérsékleten. Ettől a videó még rettenetesen félelmetes.

8. Barbie.avi
A barbie.avi egy fiatal férfi történetét mondja el, amely még 2009 augusztusából ered. A férfi egy elhagyatott ipari környékre indul bulizni. Reggel korán indul haza, de egy elhagyott merevlemezt talál a kukában és elhatározza, hogy megnézi, mi van rajta.
Talál is egy videót, amelynek barbie.avi az elnevezése. Egy nő interjúját nézhetjük meg, de a szavak nem hallatszanak a zajtól. Úgy tűnik, hogy a nőt verbálisan szidalmazzák. Hosszas nézés után szinte bizonyossá válik, hogy valami borzalmas történt a nővel. A merevlemez megtalálója és barátja elkezdenek kutatni a nő nyoma után, de az elhagyatott épületben nem találják. Azóta sem derült ki, hogy mi történhetett.

7. Hirtelen kezdet
Egy 14 éves fiú furcsa tünetekkel végezte, miután kipróbálta a Bloody Mary játékot egy pizsamapartyn. Ő és a barátai beálltak a tükör elé, lekapcsolták a villanyokat, majd elkezdték mondani háromszor, hogy Bloody Mary. Az utolsó után a szellemnek kellett volna megjelennie. Nem tudjuk, hogy mi történt valójában a rituálé során, de a fiú ma fél a tükröktől, azt érzi, hogy ujjak markolásszák a testét és retteg mindentől. A fiút egy autoimmun neuropszichiátriai betegséggel diagnosztizálták, amely borzalmas hallucinációkat okoz. Ezek után ki akarná kipróbálni a játékot?
6. Kedves Abby
2012-ben egy férfi süppedt az őrületbe a szerelem miatt. A bolti eladó szerelmes lett egy Abby nevű lányba, amely teljes megszállottsággá változott. Először szerelmes leveleket írt, majd betört a lakásába és elpusztította a barátjáról készült fotókat. Végül el rabolta a lányt. Bezárta magát és szerelmét egy bérelt garázsba, hogy közösen haljanak meg.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

2 thoughts on “10 rémisztő internetes történet, amely igazán hihetően hangzik I.

  • 2017-04-04 at 7:31 PM
    Permalink

    Én az elsőtől mai napig félek. nem tudom miért, de mikor újraolvastam rettegni kezdtem. olyan igazinak tűnik… de nem az. csak ezt mondogatom magamnak 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.