10 különös UFO észlelés – II. rész

UFO65. Westalli UFO
1966-ban Ausztráliában észleltek furcsa eseményeket. A szemtanúk ezüstszínű légi járművet láttak az égen, amely egy középiskola mellett ért földet. Legalább 200 ember látta a landolását nappali fényben, de egyikük sem tudta megmagyarázni a jelenséget. Az iskolások is ugyanarról az űrhajóról számoltak be. A közelben lévő repülő nem észlelt semmit a jelenségből. A jelenés Ausztrália leghíresebb UFO története.

UFO74. Portage üldözés
Legalább hat rendőr üldözött egy furcsa jelenséget, amelynek elveszítették a nyomát. A rendőrök először egy elhagyott gépjárművet találtak, majd furcsa fényeket fedeztek fel a fák irányában. Amikor figyelték, a fény egyre közeledett feléjük. Legalább fél óráig követték a furcsa jelenést, mire elveszítették.

UFO43. Provance incidens
1981-ben Franciaországban is találkoztak furcsa jelenségekkel.  Renato Nicolai éppen a kertjében dolgozott, amikor furcsa, sípló hangot hallott, majd meglátott egy repülő tárgyat is. A nappali fényben megfigyelte a csészealjat, amely az égből süllyedt lefelé, majd megállt a föld felett két méterrel. Nicolai körülbelül harminc méternyiről figyelte az eseményeket. A franciák tovább nyomoztak az ügy kapcsán és a földön találtak is valamilyen azonosíthatatlan fekete anyagot, azonban nem gondolják úgy, hogy ez a földönkívüliek látogatásának bizonyítéka lenne.

warren afb2. Warren bázis
A Warren légibázis Wyoming államban található. 1965 óta rengeteg UFO-jelenséget kötnek ide. Sokszor vörös és zöld fényeket jelentenek a civilek is területről. 1976-ban történt a leghíresebb eset, amelyet egy volt tiszt, Bruce Fenstermacher is látott. Egy fényes, fehér tárgyat láttak felemelkedni észak felé, amely vörösen és kéken világított. A bázison is megfigyeltek egy hosszúkás alakú repülőt, amely körülbelül 20 méter hosszú volt. A rendőrség autói leálltak, ahogy közelebb értek a jelenséghez. Később az ügyről nem készült semmilyen hivatalos jelentés.

UFO81. Piney Woods incidens
1980 decemberében Betty Cash, Vickie Landrum és unokája vezettek az úton Piney Woodson keresztül, amikor olyan dolgot láttak, amelyet sohasem felejtenek el. Az esemény mentálisan, érzelmileg és fizikailag is nyomokat hagyott bennük. Egy víztorony nagyságú, világító, gyémántalakú objektum emelkedett ki az útból előttük. Állításuk szerint erős hőt és fényt sugárzott magából. A két nő kiszállt az autóból, hogy megnézzék a jelenséget, azonban a kisfiú az autóban maradt. Állítólag az autó annyira felforrósodott, hogy a kabátjukkal voltak képesek csak kinyitni. Később helikopterek is elszálltak a fejük felett. Mind a hárman furcsa tünetektől szenvedtek: gyengeséget, émelygést éreztek, mintha napszúrást kaptak volna. Betty Cash tünetei annyira súlyosak voltak, hogy kórházba is került.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: