10 borzalmasan félelmetes esemény, ami hotelban történt I.

Vége a nyárnak, így itt az idő, hogy hozzunk pár borzalmas eseményt, amely hotelekben történt. A szállók egyébként is félelmetes helyszínek, de ezek után lehet inkább egyáltalán nem akarunk majd idegen helyen aludni.

10. Beteges egybeesések
Elisa Lam Vancouverből utazott Los Angelesbe 2013 elején. A 21 éves lány bipoláris depresszióban szenvedett és egy biztonsági kamera felvételén látták utoljára, amint furcsán viselkedik a liftben. Érthetetlen okokból a tetőn találták meg a lányt egy fémtartályban, amely a hotel vizét tartalmazta. Csak hetekkel később bukkantak rá a holttestére, amikor egy vendég panaszkodott az alacsony nyomásra. Addig a vendégek ebből a vízből ittak, mostak fogat és zuhanyoztak.

9. Öngyilkosság
George R. Sanders 40 éves volt, amikor bejelentkezett a Dixie Hotelbe Manhattanban 1931-ben. Azzal az elhatározással indult, hogy véget vet az életének. A hetedik emeleten kapott volna szobát, de inkább átkérte magát a tizenegyedik emeletre. Egy nagyon részletes búcsúlevelet hagyott rendőrségnek, azonban azzal nem számolt, hová is fog leérkezni az ugrás után. George áttörte egy étterem tetejét és egy vacsorázó pár előtt ért földet.

8. Kegyetlen játékok
A szaúdi herceg megölte férfi rabszolgáját London egyik menő szállodájában 2010-ben. Volt szexuális töltete is a gyilkosságnak, ám ezt a herceg mindvégig tagadta. Az áldozatnak harapásnyomok voltak az arcán és a fülén is. Sokan úgy gondolják, hogy ez egy szadisztikus szexuális játék következménye volt. A herceg sokáig tagadta homoszexualitását, azonban egyre csak jöttek a bizonyítékok, amelyek mind alátámasztották brutális szexuális játékait.

7. Pokoli hotel
A Winecoff Hotel tervezője szerint teljes mértékben tűzálló volt, később azonban igazi pokoli toronnyá változott. A tragédia 1946-ban következett be, amikor 119 ember veszítette életét. Az épületben nem volt tűzlétra, sem poroltó, csupán egyetlen lépcső, középen.
A tűzoltók csak a feléig tudtak felérni a tizenhat emeletes épületnek. 32 ember úgy halt meg, hogy kiugrottak az ablakon. A tüzet valószínűleg egyetlen cigarettacsikk indította el.

6. Kasztrálás szilveszterkor
Carlos Castro híres portugál televíziós műsorvezető és újságíró volt. Úgy készült, hogy szilveszter éjszakáját New Yorkban, a Times Square-n fogja ünnepelni. A kikapcsolódásra magával vitte 23 éves modell barátját, akivel kapcsolatuk gyorsan romlásnak indult a férfi mentális állapota miatt. A pár hamarosan összeveszett, a fiatal srác egy laptopot tört össze Castro fején, mire az eszméletlenül terült el a földön. A srác azonban itt nem állt meg, hiszen egy törött pohárral kasztrálta a párját. A bíróság később elítélte borzalmas tettéért.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.