10 borzalmas városi legenda őrületről és öngyilkosságról II.

Mickey egér a pokolban
Az elveszett, borzongató epizód egy nagyon érdekes legendát rejt. Állítólag az elveszett mesében semmi érdekes nincs. Mickey egér sétálgat benne egy ismétlődő háttér előtt, fehér zaj hallható a háttérben. Két perc múlva egyszerűen vége szakad. Legalábbis úgy tűnik, hiszen hat percnél újra visszatér, a háttérben pedig furcsa, mormogó hangot lehet hallani. Állítólag Mickey is furcsán sétált és vigyorog. Ezután pedig a mese rémálommá változik. A mesefigura ordítani kezd, a szemei kiesnek, a vigyora szélesedik, furcsa színek jelennek meg.
Senki sem tudja, hogy mi történik ezután. Az egyetlen ember, aki látta ezt, azonnal öngyilkosságot követett el. Állítólag most kering az interneten a felvétel, nézd meg, hogyha mered.

Az álmatlan férfi
2010-ben egy furcsa pletyka ütötte fel a fejét egy érdekes szovjet alvási kísérletről. Az 1940-es években a szovjetek öt politikai foglyot azzal kínoztak, hogy nem hagyták őket aludni. Állítólag a férfiak lassan lesüppedtek a paranoiába. Később pedig sikítoztak, majd hirtelen csendben lettek. Három nappal később kinyitották az ajtókat a kísérlet vezetői, mire kitárult előttük a pokol. Négy alany lemészárolta, majd megette az ötödiket, majd önmaguk ellen fordultak. Letépték a saját bőrüket, levágták az ujjaikat, és megpróbálták kibelezni saját magukat. Később pedig mosolyogtak. Hogyha nem akarnátok aludni éjjel, akkor ide kattintsatok.

A japán öngyilkos film
A listán szereplő dolgok közül a Tengoku ni Musubu Koi című japán filmnek nem lehet könnyedén megtalálni a forrását. A történet 1932-ben kezdődik, amikor két japán szerelmes öngyilkosságot követett el, úgy, hogy egy vulkánba ugrottak. Egy híres rendező, Heinosuke Gosho azonnal filmet készített belőle. A címe A Love That Reached Heaven (A szerelem, amely elért a mennybe) lett. A mozi nagyon népszerű lett az országban. Ez biztosan igaz. Azonban innentől kezd a történet félelmetes lenni. Állítólag a párok, akik közösen nézték, elkezdtek öngyilkosságot elkövetni a nézőtéren. Nem csak pár, hanem több száz ilyen esetről is beszámoltak. Sokakat sikerült megmenteni, azonban sokan életüket is vesztették. Később arra módosították a történetet, hogy páran tényleg öngyilkosok lettek, de az igazi számot a mai napig nem tudjuk.

A mosolygó kutya
Az interneten található egy fotó, amelyen egy mosolygós husky látható egy rosszul megvilágított szobában. Állítólag a kutya is őrületbe kerget. A fotót az 1990-es években töltötték fel először. Állítólag görcsöket és pánikot okozott azoknak, akik megnézték. A legborzalmasabb az, hogy a husky mosolygós képe később kísérti majd az álmaidat, majd lassan az őrületben kerget.

A mosolygó férfi
Egy férfi késő éjjel táncolt Seattle elhagyott utcáján. Sokan elhaladtak mellette, hiszen azt gondolták, hogy részeg lehet. Egy férfi azonban megállt mellette, és jobban megnézte az arcát. A táncoló ember nem volt részeg, sőt egyáltalán nem is érezte jól magát. A szemei tágra nyíltak, és kifejezéstelenül bámulták az éjjeli égboltot. Az arcára fájdalmas mosoly ült ki.
A másik férfi inkább átment az utca túloldalára, azonban a mosolygós ember őt kezdte el bámulni. Amikor a férfi visszafordult, akkor az őrült eltűnt, majd hirtelen újra előkerült az utca másik oldalán. Az ismeretlen elkezdte bámulni, azonban a mosolygó férfi egyre közelebb jött felé, lassan, a lábujjain lépkedett, mintha egy rajzfilmből lépett volna elő. Aztán elkezdte üldözni a férfit, elképesztő sebességgel.
A férfinek sikerült elmenekülnie előle.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

3 thoughts on “10 borzalmas városi legenda őrületről és öngyilkosságról II.

 • 2014-04-07 at 1:43 PM
  Permalink

  Csak két kérdést tennék fel…: HA TÉNYLEG ELTŰNT A FELVÉTEL MICKEY EGÉRRŐL, AKKOR, HOGY LEHET ITT?… (1.)
  2.: HA TÉNYLEG OKOZOTT ÖNGYILKOSSÁGOT MIND A VIDEO, MIND A KUTYÁS KÉP A HÁTTÉRBEN A KÉZZEL, AKKOR, HOGY KERÜLHET FEL AKÁRHOVÁ?…JOGILAG BÖRTÖNNEL SÚJTJÁK UGYANIS AZ ILYEN VIDEOK(/KÉPEK) NYILVÁNOS OLDALRA VALÓ KITÉTELÉT…

  Reply
 • 2014-04-10 at 3:13 PM
  Permalink

  Nem véletlenül jeleztük a cikk címében, hogy városi “legendákról” van szó, tehát valóságtartalmuk teljes mértékben megkérdőjelezhető 🙂 Ezek inkább az interneten terjedő mesék, amikkel lehet egymást riogatni 🙂

  Reply
 • 2014-04-11 at 1:43 PM
  Permalink

  Felesleges elmagyarázni valakinek a ,,viccet” ha nincs ,,humorérzéke” 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.