Zuhanók – creepypasta

Majdnem egy évtizeddel ezelőtt kezdtek lezuhanni az égből.  Mindig ruha nélkül, meztelenül, üdvözült mosollyal az arcukon. Először csak néhány, majd százak és ezrek zuhantak le, elpusztítva autókat, otthonokat és eltorlaszolva a főutakat. A tudósok különös dolgokat fedeztek fel: emberek voltak, de nem volt vérük, sem belső szerveik – még szívük sem. Senki sem talált magyarázatot arra a különös jelenségre, és azt sem tudta senki hogy honnan kerültek ide.

Egy Costa Rica-i nő tette az utolsó és legfelkavaróbb felfedezést. Az egyik lezuhant testben felfedezte egy rég halott rokonát, aki még tinédzserkorában hunyt el. Aztán egyre többeket és többeket ismertek fel. Nemsokára emberek szúrták ki rég halott szeretteiket a videofelvételeken, tömegsírokban és krematóriumokban.  Senki sem tudta megmagyarázni, miért jöttek vissza, és zuhantak le az égből. Ami pedig még zavarba ejtőbb volt, hogy nem sokkal a testek megsemmisítése után, újra ugyanazok a személyek estek le az égből. Egyszerűen nem lehetett kezelni a helyzetet. Újabb emberek haltak meg, ahogyan a lezuhanó testek száma nőtt, és nem sokkal a temetésük után ők is lezuhantak.

Anyám akkor halt meg, mikor egy test rázuhant az autójára, és halálra zúzta. A következő héten benne volt a hírekben, hogy egy test akadt egy repülőgép szélvédőjére. Én pedig megláttam anyámat, olyan boldog mosollyal az arcán, amihez foghatót életében nem láttam. Azt mondják, ha megtelik a pokol, a holtak majd a földet járják. De mi van a mennyországgal?

Fallers / dastard82

reddit.com

ScapeGoat

-

One thought on “Zuhanók – creepypasta

  • 2020-04-14 at 7:57 PM
    Permalink

    Mi ez a marhaság?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.