Zombis hajóút a Walking Dead rajongóinak

Gondolkodjunk el azon, hogy milyen lenne egy hajón rekedni, ahol rengeteg vérszomjas zombival kell megküzdenünk. Ez a legtöbb embernek igazi rémálom lehetne, azonban vannak olyanok, akik ezért szívesen fizetnének is. 

Azok, akik jövő januárban a Norvég Gyöngy fedélzetére lépnek igazi Walking Dead élményt tapasztalhatnak meg. Csupán a hatalmas óceán és egy nagy hajó lesz nekik, amikor a zombikat egyszerűen rájuk eresztik. Az egész hajót a zombirajongóknak találták ki. A félelmetes óceánjáró Miami-ból indul Nassau-ba, amely a Bahamákon található. Az utazás három teljes napig tart.

oou1gzddzshgxtzygxlo
Mindenféle Walking Deades játékban vehetnek majd részt a hajón utazók és riogatásban sem lesz hiány. Ráadásul még találkozhatnak is pár igazi Walking Dead színésszel. Kérdéseket tehetnek fel és fotókat is készíthetnek velük. De kik is lesznek ott? Már Norman Reedus (Daryl), Emily Kinney (Beth), Christian Serratos (Rosita) és Chandler Rigs (Carl) részvétele biztos, de jön még Tyreese, Bob, Aaron és Sasha is. De a hajóút szervezői még több meglepetésvendéget ígérnek.
A rajongóknak kihagyhatatlan lehetőség, hogy találkozzanak legnagyobb kedvenceikkel és együtt küzdjenek meg a zombikkal. Ráadásul az összes tevékenység ingyen van az étellel együtt. Már most előre lehet foglalni a jegyeket az interneten, ha valakit érdekel, akkor kattintson ide

d2z9afumccmca6ffe2zi

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.