Zebb Quinn félelmetes eltűnése

Most egy igazán félelmetes történetet fogunk elmondani nektek Zebb Quinn eltűnésével kapcsolatban. A fiú 17 évvel ezelőtt tűnt el, és a mai napig nem tudjuk, mi történt vele. 

Emberek tűnnek el nap mint nap, és csak nagyon keveset oldanak meg belőlük, ennek ellenére csak nagyon kevés olyan felkavaró történet van, mint Zebb Quinn sztorija, aki a Wallmartban tűnt el egy éjszakai műszak alatt.

2000. január másodikán 9 órakor Quinn elhagyta a Walmartot, hogy találkozzon egyik barátjával, Robert Jason Owensszel. A tervük az volt, hogy megnéznek egy kocsit, amit Quinn meg szeretett volna venni. Azonban a tervek megváltoztak, amikor Quinn rátaposott a fékre, és elrohant egy fizetős telefonhoz, majd közölte a barátjával, hogy ma mégsem néznek kocsit. Bárki is volt a telefonáló, a fiú igencsak zaklatott állapotban tért vissza.
Innentől a dolgok furcsa irányt vettek. Quinn barátja pár órával később kórházba került, de a fiú azt állította, hogy autóbalesete volt, miután Quinn távozott.
A fiú viszont eltűnt. Két nappal később sem érkezett haza, a család később telefonált, és bejelentették az eltűnését. Eltűnése előtt még Quinn megkérte a barátját, hogy jelentsen beteget a Walmartban helyette. Természetesen a fiú hamarosan a gyanúsítottak listáján végezte.

Wesley Smith, aki Misty Taylor bántalmazó barátja volt, fényt derített arra, hogy Quinn és a barátnője érdeklődnek egymás iránt. Így lehetséges, hogy Smith támadta meg Quinnt.  A történet természetesen itt nem ér véget.

Owens ugyanis egyre több bűnügyet követett el. Letartoztatták egy televíziós sztár és férje meggyilkolásáért.  Robert Jason Owens pár év alatt igazi hidegvérű gyilkossá fejlődött. Ekkor a rendőrség gondolkozni kezdett, hogy vajon ő tette el láb alól barátját 15 évvel korábban?

A bizonyítékok hamar gyűlni kezdtek, és úgy festett, hogy hamarosan végre igazságot szolgáltathatnak Zebb Quinn ügyében. Azonban a rendőrség megakadt, hiszen egyetlen egy nyomot sem találtak, amely visszavezethető Quinn eltűnésére. Természetesen Owens sem vallotta be, hogy ő gyilkolta meg Quinnt. Az ügy a mai napig megoldatlan. 

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “Zebb Quinn félelmetes eltűnése

  • 2017-09-21 at 12:58 PM
    Permalink

    Én tudnék magyarázatot a történtekre. A kulcskérdés az, hogy kivel szenvedett Owens autóbalesetet, miért nem jelentette senki még a történtek után sem (az eltűnés fényében sem), és hol van az illető, akivel ütközött. Könnyen lehet, hogy a baleset végzetesnek bizonyult, a másik sofőr meghalt, és a baleset során szaladt Owens kocsijának hátuljába Quinn, tehát ő is szemtanúja volt a balesetnek. Alighanem Owens el akarta tussolni az ügyet, az ismeretlen holttestét eltüntette, az ismeretlen holmija (kabát, hotelkulcs, labrador) pedig Quinn kocsijába került. Hogy Quinn részt vett-e ebben, ki tudja, talán kezdetben igen, és talán a barátnőjét is ő keverte bele. Talán pont emiatt nem mond el mindent a lány, mert a baleset eltüntetésében ő is érintett volt, persze nem biztos. Mindenesetre megmagyarázná, hogy került a kocsi az anya munkahelyének közelébe: a lány nyomra akarta vezetni a rendőrséget úgy, hogy ő nem keveredik bele, ezért voltak talán az idegen áldozat holmijai is a kocsiban. Quinnek talán pont amiatt kellett meghalnia, mert szemtanú volt, és nem tudta volna a történteket magában tartani.
    Lehet hogy az én fantáziám élénk, de úgy gondolom, az az elmélet sok kérdést megválaszol.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.