Visszatérés az előző életünkbe

Az előző élet regressziót sok esetben használják gyógyításra. De mi is ez és hogyan is működik? Ezekre a kérdésre próbálunk választ adni mostani cikkünkben. 

Az előző életünkből származó memóriák egyéni történetek, amelyek megmutatják, hogy lelkünk miért éppen és most van jelen a Földön. Az előző élet regresszió egy terápiás technika, amelynek segítségével megnézhetjük régebbi életeinket. Az elmúlt években ez a technika igazán megerősödött és rengeteget használják a gyakorlatban is. 
A visszatérésnek igen jó hatásai vannak terápiás célból is. Sokat segítenek a személyes növekedésben és a gyógyulásban. Egy tapasztalt tréner segítségével a regresszió segíthet teljesen új megvilágításba helyezni a kapcsolatokat. Emellett segít a félelem és szorongás feloldásában, amely az előző élethez kapcsolódik. Ráadásul megtalálhatja testi problémáknak is a gyökerét. A regresszióval képesek leszünk megtapasztalni a halál és az azon túl található átmenti állapotok részleteit, és megmutathatja nekünk ezen életünk céljait.

doorwayinspace1

A visszautazás meditatív állapotban történik, amelyben egy segítő vezet végig bennünket az úton. Az alanyok látnak, érzékelnek és érzik is a történéseket. Mindenképpen a visszautazó a főszereplője a történetnek. 
Az előző élet regresszió egy nagyszerű, teljesen átélhető élmény. Az alanyok élénk filmként is tapasztalhatják vagy homályos képekként is. Közben hangokat hallhatsz és szagokat is érezhetsz. A történet során elképesztően erős érzelmeket lehet átélni, hiszen elveszítheted szeretett gyermekedet, esetleg meglőhetnek egy háborúban is. Ezek a megtapasztalások teljesen igazinak tűnhetnek abban a pillanatban, azonban hamarosan elmúlnak.

past-life-regression
Az előző élet megtapasztalása gyógyulással jár együtt. Tiszta lappal indulunk életünk elején, azonban lelkünk tele van az előző életek bölcsességeivel és sebeivel. Tudattalanunk rengeteg emléket hordoz magában, amelyek sok esetben negatívak. Éppen emiatt sok kötődhet hozzájuk ebből az életünkből, amely hat a kapcsolatainkra, viselkedésünkre, motivációnkra és az egészségünkre is. Hogyha ezeket az emlékeket felhozzuk, akkor felszabadítjuk saját magunkat is sok teher alól, amely segíti lelkünk gyógyulását.

event_120708442

forrás: CarolBowMan.Com

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.