A világ első színváltós hajfestéke, ami a környezetre reagál

Képzeld csak el, milyen lenne, hogyha a hajad vörösre változna, hogyha egy meleg szellő érinti meg az arcodat? Aztán amikor belépsz egy légkondis helyre, akkor fekete lesz. Olyan, mint a varázslat, nemde? A jó hír, hogy ez manapság már létezik!

Lauren Bowker alkotta meg a The Unseen nevű céget, amely olyan hajfestéket kreált, amit még eddig nem látott a világ. Lauren hajfestéke a környezet hőmérsékletére reagál, és már elérhető sokféle árnyalatban. A hajfesték csak pár mosás erejéig marad fenn a hajon, és még mindig reklámpartnereket keres, akik piacra dobnák a különleges újítást, így lehetséges, hogy még várnunk kell egy kicsit, hogy színváltós hajunk legyen.

forrás: BoredPanda

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.