A Username666 a legveszélyesebb videó a neten?

Nagyon sok internetes városi legenda kitalált. De a mai Creepypastánk hideg tényeken alapul, és a Username:666 története ténylegesen félelmetes.

A kérdéses videót egy japán művész készítette, akit Piropitónak neveznek, aki a nana825763 felhasználónevet használta. A kérdéses videót először 2007. december 28-án töltötték fel, és igencsak rémálomba illő tartalma volt. A videó később átkerült egy névtelen felhasználó sm666-hoz. Ennek az alternatív verziója a Username:666, amely 2008 februárjában került fel az internetre. Innentől lesz a történet még borzongatóbb.

username666_12
Rengeteg felhasználó beszámolt arról, aki megpróbálta megnézni a videót, hogy a YouTube kiírta nekik, hogy a fiókot felfüggesztették, de később, hogyha többször is frissítették az oldalt, akkor a videó mégis elindult. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogyha az oldalra kerültök, akkor ne frissítsétek a linket. El fogjuk mondani, hogy miért.
Azok, akik mégis megnézték a videót, elmondták, hogy a tartalma nagyon hasonlít az eredeti sm666 kliphez. Azonban közben nagyon furcsa dolog történt, amit a most következő videó fog demonstrálni (ne feledjétek, hogy az eredeti klip már nem érhető el a neten):

A videó beszivárog a felhasználó böngészőjébe, és mindent hatossá változtat, és magától nyit meg új és új füleket, néha még a néző webkameráját is bekapcsolja. Néhány esetben a videó borzalmas képeket mutatott, amelyben egy nő egy véres tengerben fuldoklik, esetleg bogárszerű lényeket, amelyek átmásznak a képernyőn, vagy mutáns babákat forgó fejjel.

username666_05
A videóból sok elem visszavezethető Piropito kísérleti művészetéhez, de a többi semmihez sem köthető. Japánban a sm666 jelenség széles körben elterjedt, amikor az eredeti videót feltöltötték. Később még paródia is készült belőle.

Jegyezzétek fel, hogy néhány nana825763 klón tele van vírussal. Inkább azt javasoljuk, hogy ne játszatok ezekkel a videókkal, ne keresgessétek az interneten.
Később 2010 áprilisában Piropito készített egy “másik YouTube-ot”, ami szintén elég borzongatóra sikeredett.

Később kiderült, hogy felbukkant egy új 666 fiók is (nem linkeljük be, pontosan az előbbi okok miatt), amely 2010 óta létezik. Természetesen lehet, hogy a 666 pletykák teljesen hamisak, de ettől függetlenül inkább figyeljetek a furcsa url címekre.

username666_09

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.