Újra félelmetes bohócok riogattak a nyílt utcán

Augusztusban a dél-karolinai rendőrséget több esetben is értesítették egy ház lakói, ahol a gyerekek azt állították, hogy bohócok próbálják elcsábítani őket pénzzel és lézerfényekkel. Nemrégiben egy Ohióban élő fiú mondta, hogy egy bohócmaszkos férfi üldözte késsel a kezében. 

Az Egyesült Államokban egyre többször fordulnak elő ehhez hasonló esetek. A bohócok megjelennek az út szélén, a parkokban, a kereszteződésekben és sokszor a temetőkben is éjszaka.

clown4

Mostanság lufis bohócok is feltűntek, akik főleg gyerekekre vadásznak. A félelmetes bohócok legendája régóta benne van a köztudatban, sokan fóbiásan rettegnek tőlük. A Chapman Egyetem kutatásai szerint több amerikai fél a bohócoktól, mint a szellemektől.

clown3

A félelmetes bohócok nagyon régóta megjelennek az irodalomban. Természetesen a leghíresebb Stephen King Az című könyve, és az American Horror Story negyedik évadában is találkozhattunk egy félelmetes bohóccal. Még Edgar Allan Poe is írt egy novellát egy félelmetes bohócról.
A leghíresebb ördögi bohóc John Wayne Gacy, a sorozatgyilkos, aki fiatal férfiakat gyilkolt 1972 és 1978 között. Gacy szabadidejében szeretett gyerekek születésnapi bulijára beöltözni bohócnak.

r-JOHN-WAYNE-GACY-large570

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.