Újévi babonák

Vészesen közelít felénk 2016, éppen ezért úgy gondoltuk, hogy a pezsgő mellé hozunk nektek pár újévi babonát, amelyek segíthetnek abban, hogy szerencsés legyen a következő év!

Csókolózni éjfélkor
Ez a szokás azt mutatja, hogy mennyire foglalkozol a szeretett személyekkel. Azt mondják, hogyha nem csókolózol éjfélkor (esetleg a puszi is belefér, hogyha pártalanok lennénk), akkor rideg kapcsolataid lesznek a következő évben.

Kifizetni a régi számlákat
Az új év nem kezdődhet adósságokkal. A régi év végeztével minden számládat érdemes kiegyenlítened, hogy szerencséd legyen a következő évben.

happy-new-years-eve-2016-images

Új ruhák
Érdemes a szilveszter estét új ruhákban tölteni. Ez előrevetíti, hogy a következő évben is rengeteg új ruhát viselj.

Hangoskodás
Az új évet mindenképpen hangos üvöltéssel kell köszönteni. Ez elűzi a gonosz szellemeket.

Január elsején születni
Azt mondják, hogy a január elsején született babák mellé mindig hozzászegődik a szerencse.

Károkozás
Mindenképpen legyél óvatos szilveszter estéjén, hiszen a károk mind veled tartanak a következő évben. Hogyha január elsején jó a kedved, akkor az veled marad egész évben.

Az első látogató
Az első látogatót mindenképpen örömmel kell fogadni. Akkor a legjobb, hogyha ajándékkal érkezik a személy. Hogyha viszont nő érkezik először újév napján, akkor érdemes elüldözni, hiszen az balszerencsét hoz.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.